Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Jel moguće bre da vi, zrele žene, neću da kažem u godinama, dozvoljavate sebi da vas deca troluju?
Ma kakvi, nama sve to interesantno! :)
E jbg, kozmo otišla na spavanje.
A tek sam sad skontao da je Idi Falko na avataru jer glumi sestru Džeki, a ne u Sopranosima.
mogao bi i da se malo prosvetliš i postaneš gospodin čoek,
Nemoj da dolaziš nepripremljena. Imaš ranije na temi vrlo kulturne i argumentima potkrepljene postove od pseta ali ovo što si izjavila je kombinacija unapred pripremljenih feminističko-klero-fašističkih izjava plus uvrede.
A koliko sam prosvetljen i gospodin to neka sude oni koji me poznaju a nik i psovka sigurno ne bi trebalo da kreiraju sliku.
Zapitajte se zašto duplo veći procenat kod žena. :D
E Gogo ako je tako, u redu.
Pa šta je ovo pobogu?!
jebote....
a sa druge strane kako i da ne budu ogorčeni, radi ceo dan od 5 ujutro na mešalici (ne postoji žena koja bi mogla to da radi ni fizički ni psihički), zaradi 1500 din taj dan i onda izađe u neki klabing sa tih 1500 dinara i kad devojke nanjuše da je sirotinja samo okrenu glavu i odu kod nekog debelog puniše. I takva će onda da kuka kako muškarci nepoštuju dovoljno devojke.
da uzmem i moj primer, objašnjavao sam već u kojim uslovima živim, nužni smeštaj, nas koliko hoćeš u stančiću, niko ne radi sem brata povremeno na građevini, a kad se vrati sa posla smrdi ko uskisli kurac, majka dala otkaz jer joj ne pada na pamet da radi kao čistačica, a ima višu školu. Ocu prebacuje čitav život jer je nesposoban i nije uspeo da zaradi ništa...eto ga i propio se.
Država je sranje....meni iskreno ne pada na pamet da rintam na građevini, a završio sam faks ili da radim neke gluposti tipa u parking servisu ili tako nešto...al mi dojadilo više da od ćaleta jedva nagrebem 1000 din za izlazak (a često samo i 500 dobijem), kad sa tim sranjem u izlasku ne mogu ni da počastim devojku koja mi se svidi...a ja nekoj i da se svidim sigurno me neće počastiti pićem...ona meni ako se svidi onda se podrazumeva da ja platim i sebi i njoj, a ako se ja njoj svidim onda da pričamo suvog grla?
Zato što svojim "emancipovanim" ponašanjem ubijaju libido muškarca, "izabranika svog srca" i od njega prave metroseksualca a to se jako loše odražava na njegovu potenciju. Onda on spava koleginice pa su žene u depresiji.
Zvuči šašavo kada neko sa nikom pseto i "seljačkim" rečnikom to kaže ali mene leđa više ne bole. I moj muž više ne hrče.
Nemam pojma, dal si lud :)
Mda. Isto tako i ti.
Nemoj da citiraš pola rečenice, pakuješ u tebi podoban kontekst i onda se rasipaš nabudženim terminima iz rečnika.
Naravno da nemam nikakve unapred pripremljene postove ili tekstove, ali tebe baš briga za to, a i mene -da bih ti objašnjavala.
Tako da-nice chat, budi pozdravljen i sve najbolje, etc,etc.
Nemoj da citiraš pola rečenice, pakuješ u tebi podoban kontekst i onda se rasipaš nabudženim terminima iz rečnika.
Naravno da nemam nikakve unapred pripremljene postove ili tekstove, ali tebe baš briga za to, a i mene -da bih ti objašnjavala.
Tako da-nice chat, budi pozdravljen i sve najbolje, etc,etc.
Jebote, ućutko sam ženu! Muškarci, kačite mi avatar pokraj ikone i lajkujte mi defke hehehehe
Lololo :D Nećemo biti emancipovane!
A šta je sa ovih 12% muškaraca?
Keru, ideš uzkurac temi.
Jok, nego mi mrsko i dosadno s tobom da se kuckam :)
aaa daaaajteeee bre, ne idite, tek sad postaje zanimljivo...
Doduše, fale mi neke kokice, al ovo je zadovoljstvo čitati...
3 žene i vrte 20ak dominantnih mužjaka... ahahahaha
Micika, gde si bree! Tek te sad videh! <3
Tih 12 posto radi na gradilištu 16 sati. Na gradilištu nema žena a nemaju vremena da upoznaju žene van posla pa ne jebu ništa. Depra jebiga...
Pa ti pričaj sa rajderom, on će sve potvrditi.
http://www.youtube.com/watch?v=EAwWPadFsOA