Goruće pitanje - ŽENE

1. Jel moguće bre da vi, zrele žene, neću da kažem u godinama, dozvoljavate sebi da vas deca troluju?

2. Ma kakvi, nama sve to interesantno! :)

3. E jbg, kozmo otišla na spavanje.
    A tek sam sad skontao da je Idi Falko na avataru jer glumi sestru Džeki, a ne u Sopranosima.

4. pseto (za ime sveta, kako moram da te oslovljavam),
    mogao bi i da se malo prosvetliš i postaneš gospodin čoek,

Nemoj da dolaziš nepripremljena. Imaš ranije na temi vrlo kulturne i argumentima potkrepljene postove od pseta ali ovo što si izjavila je kombinacija unapred pripremljenih feminističko-klero-fašističkih izjava plus uvrede.

A koliko sam prosvetljen i gospodin to neka sude oni koji me poznaju a nik i psovka sigurno ne bi trebalo da kreiraju sliku.

5. Oko 7% do 12% muškaraca i 20% do 25% žena pati od depresije u toku života.

Zapitajte se zašto duplo veći procenat kod žena. :D

6. E Gogo ako je tako, u redu.

7. feminističko-klero-fašističkih izjava plus uvrede

Pa šta je ovo pobogu?!

8. Taj zadojeni šovinizam u mladim, ogorčenim muškarcima (koji su to samo biološki, pravi muškarci su druga fela) ne može preko postova da se izleči.

jebote....

a sa druge strane kako i da ne budu ogorčeni, radi ceo dan od 5 ujutro na mešalici (ne postoji žena koja bi mogla to da radi ni fizički ni psihički), zaradi 1500 din taj dan i onda izađe u neki klabing sa tih 1500 dinara i kad devojke nanjuše da je sirotinja samo okrenu glavu i odu kod nekog debelog puniše. I takva će onda da kuka kako muškarci nepoštuju dovoljno devojke.
    da uzmem i moj primer, objašnjavao sam već u kojim uslovima živim, nužni smeštaj, nas koliko hoćeš u stančiću, niko ne radi sem brata povremeno na građevini, a kad se vrati sa posla smrdi ko uskisli kurac, majka dala otkaz jer joj ne pada na pamet da radi kao čistačica, a ima višu školu. Ocu prebacuje čitav život jer je nesposoban i nije uspeo da zaradi ništa...eto ga i propio se.
    Država je sranje....meni iskreno ne pada na pamet da rintam na građevini, a završio sam faks ili da radim neke gluposti tipa u parking servisu ili tako nešto...al mi dojadilo više da od ćaleta jedva nagrebem 1000 din za izlazak (a često samo i 500 dobijem), kad sa tim sranjem u izlasku ne mogu ni da počastim devojku koja mi se svidi...a ja nekoj i da se svidim sigurno me neće počastiti pićem...ona meni ako se svidi onda se podrazumeva da ja platim i sebi i njoj, a ako se ja njoj svidim onda da pričamo suvog grla?

9. Zapitajte se zašto duplo veći procenat kod žena. :D

Zato što svojim "emancipovanim" ponašanjem ubijaju libido muškarca, "izabranika svog srca" i od njega prave metroseksualca a to se jako loše odražava na njegovu potenciju. Onda on spava koleginice pa su žene u depresiji.

Zvuči šašavo kada neko sa nikom pseto i "seljačkim" rečnikom to kaže ali mene leđa više ne bole. I moj muž više ne hrče.

10. Pa šta je ovo pobogu?!

Nemam pojma, dal si lud :)

11. Mda. Isto tako i ti.
    Nemoj da citiraš pola rečenice, pakuješ u tebi podoban kontekst i onda se rasipaš nabudženim terminima iz rečnika.
    Naravno da nemam nikakve unapred pripremljene postove ili tekstove, ali tebe baš briga za to, a i mene -da bih ti objašnjavala.
    Tako da-nice chat, budi pozdravljen i sve najbolje, etc,etc.

12. Mda. Isto tako i ti.
    Nemoj da citiraš pola rečenice, pakuješ u tebi podoban kontekst i onda se rasipaš nabudženim terminima iz rečnika.
    Naravno da nemam nikakve unapred pripremljene postove ili tekstove, ali tebe baš briga za to, a i mene -da bih ti objašnjavala.
    Tako da-nice chat, budi pozdravljen i sve najbolje, etc,etc.

Jebote, ućutko sam ženu! Muškarci, kačite mi avatar pokraj ikone i lajkujte mi defke hehehehe

13. Zato što svojim "emancipovanim" ponašanjem ubijaju libido muškarca, "izabranika svog srca" i od njega prave metroseksualca a to se jako loše odražava na njegovu potenciju. Onda on spava koleginice pa su žene u depresiji.

Lololo :D Nećemo biti emancipovane!

A šta je sa ovih 12% muškaraca?

14. Keru, ideš uzkurac temi.

15. Jok, nego mi mrsko i dosadno s tobom da se kuckam :)

16. aaa daaaajteeee bre, ne idite, tek sad postaje zanimljivo...
    Doduše, fale mi neke kokice, al ovo je zadovoljstvo čitati...
    3 žene i vrte 20ak dominantnih mužjaka... ahahahaha

17. Micika, gde si bree! Tek te sad videh! <3

18. A šta je sa ovih 12% muškaraca?

Tih 12 posto radi na gradilištu 16 sati. Na gradilištu nema žena a nemaju vremena da upoznaju žene van posla pa ne jebu ništa. Depra jebiga...

19. Jok, nego mi mrsko i dosadno s tobom da se kuckam :)

Pa ti pričaj sa rajderom, on će sve potvrditi.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.