Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
I sve ovo zato što je neko pitao što nema zena na forumu?
Eto vidiš, dreka, gunđanje, možda i svađa i na kraju žena opet u kuhinji...
A ovo da se žale ne verujem, ko još grize na svoju ženu?
jebeš priču, zapevajmo
http://www.youtube.com/watch?v=_8TYSPekoH0
Celu istoriju kuvate jer vam je to u genima, a opet
muškarci najbolji kuvari na svetu.
Pederi su medijski ocrnjeni jer sam siguran da bolje
blajve od vas.
Kada se napravi veštačka pička otićete u istoriju
kao dinosaurusi. Oni su imali isto neku vrstu pičke dok nam muškarcima nisu dosadili i dok nismo
prešli na žene
Samo su svemir ženska glupost beskonačni. Za ovo prvo nisam siguran. To je rekao veliki Albert Ajnštajn za koga ženski lobi tvrdi da mu je Mileva Marić pomagala i sve napisala. Ona neuko seljačko dete iz Šida u kome ženska deca nisu ni u osnovnu išla.
Nisi mi odgovorila Kosmopolito
I ti si sad mudo jer nećeš da prljaš ruke, a ja sam kreten jer sam tri godine plaćao stan i živeo od zarade sa građevine, usput sebe gradeći da postanem ovo što jesam.
Puštam ovu temu da se razvija jer je povremeno interesantna, ali se isto tako povremeno javljaju i propali trolovi koji me smore u sekundi. Gospodo, samo jednu stvar ću vam reći primenjivu na svakog od vas ponaosob: Stanislave, preterano sereš.
Ili se zajebavaš ili poznaješ pogrešne žene...
http://www.dodaj.rs/f/f/7i/2TeSkwkj/zene.png - жене.
Čakče, ko je ovo napisao? Mrzi me da tražim.
Ja.
On.
Gargija.
S kim ti živiš....Ja lično ne poznajem nijednu ovakvu dronfulju...
сад те испрозивала за кеву. лепо бога ми... лепо...
A volela bi je l'!?
Pre bih se ubio nego da živim sa takvom "ženom", ne mora razgovor da ima subjektivne primese.
Ja poznajem, neke manje-neke više. I ne mora da znači da svaka objedinjuje sve te "zahteve", ja sam samo nabrojao sve što mi je palo na pamet...
жене знају а неће да признају да је власт на овоме свету у рукама оног ко има гаргију, пенис и копље, као срп и чекић, алати који господаре. притом, оне само на гаргију мисле, и то такође неће да признају, што је лепо, даје дозу занимљивости процесу давања гаргије на коришћење.
Davide, sva mudrost sveta je u tebi.
хаха па добро, није баш.
E moj Davide, a da ti kaže "klekni i isplazi jezik" pao bi na kolena toliko jako da bi sjebao patelu...