Goruće pitanje - ŽENE

1. ма немој, сад да се вређамо а

2. Žene samo nešto komplikuju. Kažeš "dva i dva je četir", a ona kaže a gde je šnalica na ovoj drugoj tužnoj dvojci koja sada nije usamljena jer je konačno pronašla svoju srodnu dvojku, ili možda ipak nije? Malo joj smeta tvoj tako ledeno precizan i jednostavan ton dok si to rekao, pita te kako si se ti osećao dok si to rekao, i optužuje te da kriješ osećanja od nje. Možda je i ne voliš? Kaže da je plaši šta će biti sada kad su se te dve dvojke konačno ujedinile, i da li će uopšte moći da opstanu sada zajedno, tako slične, samotne i sićušne. DVA I DVA JE ČETIR BOGGAJEBO. Da bi nekako genetski modifikovati žene da liče na žene, a imaju mozak i duševnost čo'eka. Al' bi to lepota bilo. Mislite o tome.

3. Lukse, beži dok možeš...
    E ima još neku ovakvu ženu?
    Znate, ima i drugačijih.
    Sada mi je mnogo toga sa ove teme jasnije...
    Nije vam lako.

4. najgore je kad ne moš ženi da se javiš, kažeš 4 minuta i prekineš, moraš i da joj objasniš šta to znači

5. Evo pitanje za Natu:

Kako to da se žene nonstop međusobno svađaju i ogovaraju jedna drugu iako su drugarice dok muškarci mogu da provedu vek zajedno bez ijedne čarke?

Ne mislim na gargijanje u bulju nego na prijatelje.

6. Pita me o čem mislim.
    Niočem.
    Pa kako je to moguće?!
    Tako, gledam u jednu tačku.
    Ti mene lažeš?
    C.
    Ti mene možda i ne voliš kad nećeš da pričaš sa mnom?
    Navika je jača od ljubavi, mojne ništa da brineš, uostalom ko bi me drugi trpio trololo

Posledica: jedem klot pasulj tri dana.

7. -O čemu razmišljaš?
    -Da sam teo da znaš nebi razmišljao nego bih ti pričao.

posledice opasne po bračno stanje.

8. да, и ми кад одемо на море нас десет, на дневној бази псујемо мртве мајке једни другима и после 5 минута се наставља нормална блеја, а жене не причају по шеснес година.

9. Desi se i da se pobiješ sa drugom pa posle na pivo jebiga a žemsko kad se povađa sa drugaricom odma ode kod treće i priča kako joj ova nije vratila tašnu pozajmljenu pre mesec dana iako joj rekla da ne treba da vraća OPAAAA

10. Pseto, ne znam koje su to žene koje se nonstop svađaju i ogovaraju, ponavljam ti da poznaješ pogrešne žene, pogrešne ljude. Ja takve ne znam, ili sam se možda uvek trudila da čak i nesvesno ne dolazim u kontakt sa iritantnim osobama koje mi ne prijaju. Nemam vremena za takve stvari.

11. Hahahaa, isplačite se kad niste znali da birate :)))))
    ajmo, jadikovke, tri, četri, sad:

12. Bilo bi zanimljivo čuti i drugu stranu priče, zašto se jede pasulj 3 dana... Nije sve kako muškarci vide...

13. Bilo bi zanimljivo čuti i drugu stranu priče, zašto se jede pasulj 3 dana... Nije sve kako muškarci vide...

Pa daj da čujemo...? Znamo mi kakvi smo al za razliku od vas to i priznajemo. Ne pričamo da nam kaka miriše na vanilu.

14. Zato što ste u stanju i običan pasulj da zaserete da se smuči čoveku.

15. Hahahaa, isplačite se kad niste znali da birate :)))))

Ih, Nato za šta sve ja nisam plakao pa ne bih ni zbog toga, pričaću ti jedared...a i mi smo probrali ono najbolje što je bilo na tržištu. I u skladu sa mogućnostima.

16. A da mi... ipak... budemo pederi?

17. A da mi... ipak... budemo pederi?

Ti si tek počo med da jedeš, nemoj da se jednom vraćam vamo da ti kopiram postove.

18. Ne zaboravi da citiraš, usput baci i neku reklamicu :*

19. Pa daj da čujemo...?

Nemam želju da pričam ozbiljno, a većina muških se sprda samo...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.