Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ko je lud ovo da čita
a oni koje nece zene,mozda ih nece hteti ni muskarci?mislim na ove sto oce da budu pederi,da oce u dupe da jebu...mozda i taj derpe trazi nekog lepog,mozda hoce za ruke da se drza,da mu kupuje poklone,da se obraca paznja...
Peder je karakterna osobina, ne stvar seksualne orijentacije.
ja znam dosta pedera,a malo homoseksualaca.dobro,da preformulisem.oni koji su pederi,pa zele da budu homoseksualci...
Stvoreno za temu
http://www.youtube.com/watch?v=lPesKyIhGZg
kosmopolita
peškiriću, izvini što sam ti onomad napisala da si stalno na ženskoj temi...
Izvinjenje prihvaceno, nisam se ja ni naljutio nesto posebno. Ionako je sve ovo Internet, zezamo se. :)
http://www.youtube.com/watch?v=vez7L7NpBtk
awwwwwwwwwwwwwwwwwww,micike<3
Ajd' tura pića za sve, pa da nastavimo sa kreveljenjem.
Ali nekog ženskog pića, jer je ženska tema.
zene su picke...
Sve vise dolazim do zakljucka da je doticni gospodin zavidan i ljubomoran na mene. Prati me po forumu,sumnja u moje poreklo, zakljucava temu o zlatnim papcima, brise sentimentalna secanja u vidu slika na temi fotografije v. Mozda je ljubomoran sto imam lepu zenu, koja je inace ciganka poreklom (mozda je i rasisto). Mozda je ljubomoran sto sam ja uspesni, dobrodrzeci Madjar od sto i kusur kila? Ne znam. Ono sto znam je
da je teska baronija i patispanj. Konceptualni umetnik na mesalici, babica u beo zoo vrtu, pesnik i sanjar, pravni savetnik i borac za zenska prava + jos mnogo toga. Nadam se da se razume i u hirurgiju pa da moze da se ukloni sa mog shanjike (madjarski boban)
postovanje
Ovo je prešlo iz zajebancije u mazanje govnima.
Što smo se zezali zezali smo se, doviđenja prijatno.
Mrzi me Tibor zato što sam ja Mađar, a on nije...
Pa ovo je vazda bio sajt gde je kobasica bila češća od zemičke. Više su neke muške teme i tip humora: aooo al sam prdno, a'sam ti ga šuknoooo, kako sam je udarao patkom po čelu napravio sam joj hematom, Rade Lacković, Šešelj, fudbal, opet jebanje, studenti govna-uslužne delatnosti zakon, krajišnici übermenschovi itd.
Meni zanimljivo, al' što bi neki veći broj nositeljki vagine to hteo da čita jebem li ga. Ima ih očigledno, al nikad nisam doživljavao ovo kao mesto gde se skupljaju ženke u velikom broju. Izrazito mužjački sajt.
Žene su španci.
Jebaćemo ih u sredu jako
jbg,matori,ovo je ko neka ,brodarska ili tehnicka srednja skola :D
ХАХАХАХ ТО ПЕРО ЦАРЕ! НАПРЕД РАД!
Što smo se zezali zezali smo se, doviđenja prijatno.
Izvini ja nisam pominjao nikakva govna. Znaci ok je sprdati se sa zenama i Madjarima, a kad se uzvrati SRPSKOM SINU odmah je to mazanje govnima? Dovinjenje.
Mrzeti je bezveze, bolje je reci - razilazimo se.
Ne dopada mi se ovaj tvoj novi način govora, ranije si bolje karikirao...
Jbg. Sve u svemu zene su stigle, veprovi su nahranjeni, sto se mene tice misija uspela. čobi