Goruće pitanje - ŽENE

1. Fender ti si moj idol, nešto kao magija.
    Kosmopolita je jedna divna osoba, evo sad me jedan stariji član vukajlije opomenuo u privatnoj poruci da se izvinem zbog ovog posta iznad. Ja sam stvarno neozbiljan i mislim da je ružno od mene.
    Žene su divna stvorenja koja traže pažnju i gej prijatelje. Nije ni čudo što se uključila u konverzaciju sa Fenderom a ne sa Ajaksom, kako divno.

2. Svi najveći srpski umovi bili su oslobodjeni privlačnosti prema ženama;
    Nikola Tesla, Patrijarh Pavle, Ava Justin P., vl. Nikolaj Velimirović...
    Ne znam da li su neke od vas gledale film "KLIP" sve bi vam bilo jasno

3. izvinjenje se prihvata.
    fendere, ni ti se meni ne sviđaš, dušo. jel to znači da sam ja nesrećna, nedojebana kučka i sponzoruša? kako si već naveo...

4. Pinki™
    Kosmopolita je jedna divna osoba, evo sad me jedan stariji član vukajlije opomenuo u privatnoj poruci da se izvinem zbog ovog posta iznad.

NIJE TREBALO DA TE NEKO OPOMENE DA SE IZVINEŠ. NIJE BILO U REDU SA TVOJE STRANE DA TAJ POST NAPIŠEŠ OSOBI NEŽNIJEG POLA KOJU PRI TOME I NE POZNAJEŠ!

5. Ej nemoj da se vredjate. Ljudi smo, nismo žene. :)

6. Bruce
    Stanislave...

Добро је, Радоване, а овај розе поп ти не смета? Откад ти сипматишеш ове што се крију иза дуге и ове самозване жене са мудима?
    Пинки и космополита покушавају да убеде свакога да је оно што они мисле њему/њој да јесте.

Шта је бре, ово? Самит педера и феминисткиња или тема о томе да ли има довољно жена на Вукајлији? А ти као модератор се само придодајеш у офтопиковању.

А и сам сам крив што се укључујем у расправу. Дам сасвим рационално објашњење свега, нађу се неки паметњаковићи да ми серу о томе да се ја просеравам.

7. nejebica je opaka bolest...vidim ja da to utice na mozak najvise.
    neyebizza

8. Batalite izvinjavanja jedni drugima, ubijate temu.

9. fendere, što padaš u vatru, čoveče?
    niko nije rekao da nisi racionalan. i pametnjaković, ništa manji od ostalih...

stvarno, što si se uključivao u temu?

10. Пошто је увреда рећи некоме да је педер малог курца, занима ме како смо вредносно оцењени ми педери са огромним курчинама (плеоназам намеран, да бисте схватили које су то гаргантуанске димензије)?

11. peškiriću, izvini što sam ti onomad napisala da si stalno na ženskoj temi...

12. kosmopolita
    izvinjenje se prihvata.
    fendere, ni ti se meni ne sviđaš, dušo. jel to znači da sam ja nesrećna, nedojebana kučka i sponzoruša? kako si već naveo...

Ако ниси таква што те онда вређају моји постови који нису упућени теби? Онакву прозивку упућује особа која се нашла увређена. У тему сам се укључио јер је почело да се моралише о људским квалитетима и томе да не може то да се купи новцем. Чињеница је да се скоро све купује новцем, да вредиш само онолико колико имаш и да никог не занима да ли си ти добра и лоша особа све док некоме угађаш јер су људи генерално незахвални. Нећу више да се расправљам, рекао сам шта сам имао, а тема је одавно скренула у погрешан правац.

13. 'Aj da krenem otpozadi, pederski. Ova tema nema oftopik jer je govno tema za proseravanje koju je otvorio dupli trol nalog. Ovi koji tebe toliko pale su došli da troluju i pale masu i o tome se hvale na četu među svojim istomišljenicima. Ko ti je taj roze pop ja nemam pojma, nisam skontao jer sam glupi matorac. Kosmopolita je jedna ozbiljna osoba koja ima čvrste stavove i kroz život putuje sličnim putem kao i ja pa mi je poznat njen stav i, mogu ti reći, otkako čitam postove na ovoj temi sve sam više ubeđen da je potpuno u pravu.

A ti si uleteo u priču na isti način kao i Kosmo, misleći da je u pitanju ozbiljna tema za ozbiljne razgovore. Veruj mi, kad malo više čitaš najnovije definicije ukapiraš da ovde ima sasvim dovoljno žena. Kvalitetnih autora. Dobrih sagovornika. I ima silna gomila klinaca kojima je vrhunski seksualni doživljaj kad otresu ortaka u PES-u.

EDIT: dok sam otkucao ode post...

14. Nije ti ovo forum da Fenderišeš, Fendere!

15. žene jeste li hot?

16. ok, nisam uvređena. izvini još jednom što žene postoje, izvini što ih izdržavate, izvini što su žene kučke i sponzoruše, izvini što ti je neka rekla da ti je mali kurac( sigurno je veliki, pošto si kurčevit na internetu), izvini za sve što ti smeta u životu...

bruce, nisam ozbiljna, stvarno. pa znaš me...malo me naljutilo ono što sam ti napisala juče...al ovo jok. deca, ništa ne znaju...nekako mi i žao...

17. samo sam pitao jesi li hot :(

18. bruce, nisam ozbiljna

Nisam mislio ozbiljna kao narikača nego ozbiljna u smislu suprotnom od neozbiljnosti neukih, ne zezaj me sad i ti :)

19. Koja tema, do jaja.
    Nastavite, molim vas ...
    Konačno je Internet postao zabavan.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.