Goruće pitanje - ŽENE

1. pezose, čitaj brucea.

2. ja da se pohvalim, pročitao sam sve ukupno ne više od 150 defki na sajtu haha...uhvatila mi se paučina na tabu definicije

3. ukratko, pezose, navikneš se...rado se sećaš i čudno je šta pamtiš...čega se ja sve setim kad čujem pink flojd.

oni iz serija lažu, niko nema te strasti posle 15 godina.
    retko se dešava, al zato kad bude...

4. lol...problem je što mene devojka često napada da ne osećam ništa prema njoj jer skoro nikad ne tražim sam seks bla bla...a ja bi nekad najčešće radije išo da perem suđe i brišem prašinu nego da imam seks. Da napomenem samo da je nijednom nisam prevario, tako da ne postoji opcija da campr sa strane... a šta će da bude za 15 godina? da me vara ako neću? auu..

5. verovatno...uzmi se u pamet, odjavi se odavde i idi da jebeš...ako hoćeš da ti opstane veza.

6. Забрањено је рекламирање дефиниција млађих од 24 часа. Мени запретили само али видим да су неке бањавали.

7. nisam znala, samo htela da pozdravim ajaksa. evo obrisala.

8. pa ja neću da jebem, u tome je poenta i problem

9. Nek jebe ona tebe i rešen problem.

10. Ту сам да помогнем.

едит: на козмо и рекламе сам мислио :)

11. šta opet ja, pseto?

12. Ništa bre, kažem tu sam ja da ti kažem ovo za reklamu jer nisi znala...šta mi odmah vadiš oči ko neka žena :)

13. Prevari je Petre.
    Prevari je sa nekom sisatom klinkom koja skiči i jebe se loše.
    Ozbiljno.

14. hahaha, jebeni redneci

15. Ali mačke gledale, ej! Skandalozno, mačke gledale! Poserem im se na žurnalizam.

16. Jadne mačke. Samo gledale.

17. Macori se bacali u nesves

18. goruće pitanje- vepar ili kuče?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.