Ja sam jednom za pušenje moro da ližem.
Lepa devojka bila, damica.
Al gadno dole, sluzavo, klizavo, slankasto...
Sreća pa sam imo neko čokoladno mleko i posrkao malo.
Posle me zubima rasekla, meni se spustio i ona rekla da je ne volim
Žene izvinjavam se.
Lago sam da mogu bez pičke ://///// :((((
ajaxe, dečko...nemaš pojma koliko mi sad lakše. po godinama mogu, verovatno, majka da ti budem i jako me mučilo što je neko tako mlad emotivno osakaćen...nek si priznao da si se zezao, sad će ova prehlada lakše da mi padne.
mene jedna stvar užasno zanima...al bez zajebancije...kad dođe na red brak i tako to, kad si sa partnerom već 15-20 godina...a gledam ove seks i gradove i ostala govna na tu tematiku, pa kao par se posle 15 godina braka jebe ko da su napaljeni tinejđžeri, strast puca, ne bi silazili jedno s drugog...a ja evo 4 god u vezi i seks mi je bez preterivanja totalno marginalna stvar. Mogo bi i 6 meseci bez njega. A daleko od toga da ne volim devojku, čak šta više, jedina osoba koja mi ne smeta da je stalno pored mene...a šta onda sa tim seksom, ako sam već sad tolko nezainteresovan šta će da bude za deset godina?
inače, čiji je tibor dupli?
Ja sam jednom za pušenje moro da ližem.
Lepa devojka bila, damica.
Al gadno dole, sluzavo, klizavo, slankasto...
Sreća pa sam imo neko čokoladno mleko i posrkao malo.
Posle me zubima rasekla, meni se spustio i ona rekla da je ne volim
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Brown_pelican_-_natures_pics.jpg
Ej žene, vidite me, ja letim.
ZNATE LI DA IMAM PUN KURAC JASTUČIĆA!
JASTUČE NA KREVETU, JASTUČE NA STOLICAMA, JASTUČE NA FRIŽIDERU, JASTUČE NA WC ŠOLJI JEBENOJ
http://www.youtube.com/watch?v=Lp0-8Ibkczc
DEBELE ŽENE ZNAJU DA VOLE!!! U TIM NEŽNIM DIVOVIMA IMA LJUBAVI NA PRETEK!!!
fendere, dete, sve u najboljem redu. lepo smo se ispričali.
Tačno tako. Debele i žene nepravilnog nosa.
Vidi ga ovaj sad. Gde ti je Tibor, mali Tibor?
popusili ste svi...neki u dijalogu,neki lulu mira.opet u graskogradu mir vlada...
pogrešio čovek nalog, zajebao se :)
брусе имаш пвт. само сам тео да будем фин.
Žene izvinjavam se.
A bio si moj idol. Pu!
ajaxe izdajo
Jel ovo meni upućeno? Ako jeste, molim te pojasni.
ajaxe, dečko...nemaš pojma koliko mi sad lakše. po godinama mogu, verovatno, majka da ti budem i jako me mučilo što je neko tako mlad emotivno osakaćen...nek si priznao da si se zezao, sad će ova prehlada lakše da mi padne.
Imam 27, ne verujem da si se heftala u prvom razredu. Opaa
Žene recite nam šta volite
mene jedna stvar užasno zanima...al bez zajebancije...kad dođe na red brak i tako to, kad si sa partnerom već 15-20 godina...a gledam ove seks i gradove i ostala govna na tu tematiku, pa kao par se posle 15 godina braka jebe ko da su napaljeni tinejđžeri, strast puca, ne bi silazili jedno s drugog...a ja evo 4 god u vezi i seks mi je bez preterivanja totalno marginalna stvar. Mogo bi i 6 meseci bez njega. A daleko od toga da ne volim devojku, čak šta više, jedina osoba koja mi ne smeta da je stalno pored mene...a šta onda sa tim seksom, ako sam već sad tolko nezainteresovan šta će da bude za deset godina?
inače, čiji je tibor dupli?
Čitaš li ti Petre moje definicije? Ja sam tu temu magistrirao ovde...
Eeeee