Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Beži Ajakse, bežiiiiii
Да сам женско, први бих бежао са сајта због паћеничких коментара попут овог што сам сад упутио Комадици.
Natnat je vođa klana. ♥
;)
Ja sada idem da spavam, danas je bio dug dan, sutra će biti još duži po svemu sudeći. Vidim da počinju da se javljaju neke autorke koje nisam duže video pa mislim da ovo još možda i uspe. Neću se smiriti dok ne povratim bar 50 posto ženskog življa. Pozdrav svima i svako dobro od Tibija
жене жене свуда око мене
Ženama treba ukinuti pristup internetu.
Ženama treba ukinuti pristup internetu.
Осим оним што се снимају веб камерама и бивају неваљале у живом преносу.
Zene, nadam se da su vam laptopovi u kuhinji.
Stevane, jes ono bila kursadžijska fora :)
Laku noć Tibore, naspavaj se, znaš koliko je san bitan za lepotu :)
Dršte Komad sad je bila tu!
Prvi!!1
Pa ja realno u poslednje i to duže vreme sam samo Natnat i Vidru viđala onako na forumu, a na komentarima ako naletim na neku kolezinicu sem sebe... Zapravo, ne sećam se kad je to poslednji put bilo. A, da, turska kafa je žensko, onda ima poneko.
KO JE DOBACIVAO ZA STOLOM?!
HABET MULIER ANIMAM?
ја памтим можда 5-6 женских аутора које сам сматрао за занимљиве и готово ниједна од њих не долази више(да не набрајам сад, испашће ко да се увлачим у чмоор а то сам одувек мрзео). остале ионако углавном смарају лол, па и не мислим да је то неки превелики губитак за сајт
rijetko dođem u zadnje vrijeme, žao mi je zbog toga, ali jednostavno ne stignem....
nekako se zaobilazimo svi....natnat..kozmo...lemaja...
Nisam mizogin, al zene jednostavno nemaju smisla za humor. One su bolji prijemnici (hehe) humora.
Марципан је ту, Мил'ца и Мидори су релативно честе на чету и тако... Селена је ту, Летећи медведић... Кристина збрисала, Мулуца збрисала... Незаборавка је ту, у свом моду, Мерси исто... Ја никад нисам ни планирао, нити се надао да ћу да јебем преко Вукајлије, тако да ме не тангира много.
Али будимо реални, оно што је Ана.рс за средовечне домаћице и млађе рибе које су то у души, то је Вукајлија за доконог средњошколца/студента. Уз пар изузетака, али то је то.
Нисам женско ал сам пичка.
http://i1.ytimg.com/vi/SCRyjdai0eQ/hqdefault.jpg
лоло