Goruće pitanje - ŽENE

1. Da nema žena na vukajliji, samo ne bi imali kome sise da tražimo i to je to. Ali kad pogledaš... TO JE MNOGO JEBOTE, ŽENE MI VAS VOLIMO!!!

2. Казо. 85% форумаша јесте Казо или се само тако понаша на сајту и онда се питамо кај се дешава, ди су жене?

Данас много серем.

КАЗО

3. A stvarno, sto sportskih tema i glupavih šizenja, jedva čekam neku trol temu o politici ili religiji da mi malo osveži oči.

Jes' bilo mnogo zabavnije...

4. neke gledam ko sestre,neke ne gledam uopste,uglavom ne bi ih jebo nikoje

5. zato sto su ocaj

6. NEMA KURCA OD OLLANIKA!

7. А нико Рејвенку да спомене јебо вас Комад 1389 ц ц ц...

8. А заиста, читао сам негде да жене у ствари не постоје. Кад погледаш, мушкарци имају XY хромозоме, а жене само XX. То значи да су жене мушкарци, али некако недовршене, као оно кад је Бог створио Еву од Адамовог ребра. И још у материци, сви имамо брадавице, па мушкарцу остану нормалне, а код жена после у пубертету све то набуја, окружи се салом, одвратно буде. Али зато њима пенис нестане још док су у мајчиној утроби и створи се нешто бога питај шта. И мање су, закржљају некако, длака им отпадне ко да су болесне не дај боже. И крваре често. Али добро је што се сви ти недостаци не виде на Вукајлији.

9. još nijednu kučku na sajtu nisam video da skrnavi, osim milice, sve se nešto lepo ponašaju, osim milice. S obzirom da ih ionako nećemo jebati, ne vidim razloga zašto ne bi skrnavile i pričale npr kako je neka njihova drugarica stavljala iglu u one rupice što imaju na bradavicama ili tako nešto.

10. Ahahaha, Valde, mađijo, ispadosmo neki Frankenštajni. Pardon, Frankenštajnova čudovišta. Samo nismo dizane iz mrtvih. I nismo skrpljene od parčića tela. Ali kontaš šta hoću da kažem.
    Ne kontam ni ja.

11. Ima lepih vukajlijašica

12. Ahahaha, Valde, ispadosmo neki Frankenštajni. Pardon, Frankenštajnova čudovišta.

Neee, pa vidiš da sam napisao kako sam to negde čitao. Ne kažem ja to, nikako. Ja volim žene, mislim da su one bolji pol i jednog dana kad skupim dovoljno para promeniću pol. Rod. Sad sam zaboravio šta je ono socijalna a šta gramatička konstrukcija, pol ili rod. Mislim da je rod. I da li čovek može da promeni i pol i rod. Svejedno. Zvaću se Vladimira, biću glavna cica u kraju i farbaću nokte u svetložuto.

13. Eh sad, svetložuto, valjda roze majku mu.

14. Eh sad, svetložuto, valjda roze majku mu.

Nipošto. Suviše je gej.

15. Mrs.Raven

A stvarno, sto sportskih tema i glupavih šizenja, jedva čekam neku trol temu o politici ili religiji da mi malo osveži oči.

Jes' bilo mnogo zabavnije...

На, политичко-религијска:
    http://vukajlija.com/forum/teme/56024-da-li-je-gojko-bio-sisa

16. I JA MISLIM DA SU ŽENE BOLJI POL, I JEDNOG DANA KAD SKUPIM DOVOLJNO PARA KUPIĆU 2-3 KOMADA DA IH MAZIM PO PIČKAMA. JA HEDONISTA!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.