U šta da se masakriram

1. Naime u petak ima izvesna žurka kojoj pristup imaju samo gospoda i dame pod maskama Može li neko da me posavetuje kako da za male pare napravim dobru - normalnu masku i ne ispadnem debil međ većim debilima. Uostalom u šta se vi maskirate kad imate priliku ?
    Gej end midžed stop. Samo ozbiljni !

2. Ne znam kako izgledaš i kako se normalno oblačiš i ponašaš. Daj malo informacija pa da preporučujemo...

3. Љубичасто одело, црни шешир, штап са позлаћеним врхом, црне ципеле, златни ланац преко одела и гомила прстења.

4. Je li maska na facu, a ovako normalno odelo (kao u Širom zatvorenih očiju) ili komplet autfit?

5. Skines se go, stavis cackalicu u usta i budes ratluk.

6. Maskiraj se u futmena iz vorkrafta.

7. Ili ako imas veliki kurac( crevo), prebacis ga preko ramena i kazes da si benzinska pumpa, tj. tocilica za benzin.

8. Maskiraj se u seksualno poremećenog lika, samo ogrneš neki mantil preko sebe, ispod ništa, kad te pita neka gospođa ili dama šta je tvoja maska, ti otkriješ mantil i eto ga.
    Imaš više šanse da jebeš nego da se nešto tu sređuješ.

9. imaju samo gospoda i dame pod maskama

znaci nesto ovako http://3.bp.blogspot.com/_Yd-YTHulR3Y/TFhEcr4qX0I/AAAAAAAAACs/y6y4NFSohTs/s320/image2.jpg

a ne ovako

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/403322_700b.jpg

?

mislim ako je stvarno za dame i gospodu otvorio si temu uz kurac ili si pglu.

10. dovedi neku babu i oboj je u zeleno i neka kaže svima da si to ti i da si Joda a ti dođi kao ratluk.

11. mislim ako je stvarno za dame i gospodu otvorio si temu uz kurac ili si pglu.

12. E sad ozbiljno
    maskiraj se u mudžahedina i hodaj sa nožem i kad svi pomisle da si se i ti maskirao za priredbu ti uhvati najbližeg do sebe i odsjeci mu glavu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

13. Staviš čačkalicu u usta i kate pitaju šta si ti kaži ratluk.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.