"Територије моћне нам државе Вукајлије не могу се тачно дефинисати обзиром да има аутора са свих меридијана и паралела. Може се рећи да држава Вукајлија поприма космичке размјере, бар по Ајнштајновој дефиницији о људској глупости."
Ne ubaciti JEBANJE u ustav može samo strani plačenik od masona u saradnji sa kriptojevrejima iz Vatikana. Zašto strani plačeniće želiš da namečeš svoju volju građanima vukajlije
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
NEKA BUDE!
reko ja da je RobRock BrojJedan. Pozdrav, gazda.
da imamo nekog pametnog odje pa da nam napravi igricu ko farma vile bilo bi super a da se zove vukajlija vile lololol
10. Prestonica NR Vukajlije je profil građanina NR Vukajlije Dramajohnny.
DRAMAĐONI PRIMI NAS U SEBE
Hi, Slaninaro
ovo moze u transfer blama
"Територије моћне нам државе Вукајлије не могу се тачно дефинисати обзиром да има аутора са свих меридијана и паралела. Може се рећи да држава Вукајлија поприма космичке размјере, бар по Ајнштајновој дефиницији о људској глупости."
ti si, Lepri? e zajebo si me ovoga puta. odskačeš kvalitetom, brate.
ТАРЗАНИЈА ЈЕ СРЦЕ ВУКАЈЛИЈЕ!
METI U OPIS DOBRODOŠLI U DRAMA ĐONI
MITKE ZA PRECEDNIKA SAZOVIMO IZVRŠNO VEĆE IZBORI SADODMAODMASAD
TAKO JE EFENDIJA STRATOKASTERE
Daj izmeni malo prvi post da bude uredno. Ubaci sliku zastave, stavi himnu u CITAT i još nešt promeni. Smori ljude izgled i neće niko da čita.
Ne ubaciti JEBANJE u ustav može samo strani plačenik od masona u saradnji sa kriptojevrejima iz Vatikana. Zašto strani plačeniće želiš da namečeš svoju volju građanima vukajlije
Zato što sam plaćen, logično!
Hoćete demokratiju? Hoću i ja da jebem bavarsku konobaricu na Oktoberfestu preko pivskog bureta koje sam lično ispraznio pa ništa od toga.
stavi da sevaki vukajlijas na sajtu jednom dnevo mora napisati ja jebem
+1000
http://4.bp.blogspot.com/-N1C0YOnHvPk/UMAGf2PcCiI/AAAAAAAAFjI/DdsdOEs0XFk/s1600/Annoyed-facepalm-picard-l.png