Ustav Narodne Republike Vukajlija

1. reko ja da je RobRock BrojJedan. Pozdrav, gazda.

2. da imamo nekog pametnog odje pa da nam napravi igricu ko farma vile bilo bi super a da se zove vukajlija vile lololol

3. 10. Prestonica NR Vukajlije je profil građanina NR Vukajlije Dramajohnny.

4. DRAMAĐONI PRIMI NAS U SEBE

5. ovo moze u transfer blama

6. "Територије моћне нам државе Вукајлије не могу се тачно дефинисати обзиром да има аутора са свих меридијана и паралела. Може се рећи да држава Вукајлија поприма космичке размјере, бар по Ајнштајновој дефиницији о људској глупости."

7. Hi, Slaninaro

ti si, Lepri? e zajebo si me ovoga puta. odskačeš kvalitetom, brate.

8. NR Vukajlija nikada neće pravno niti fizički priznati jednostrano proglašenu nezavisnost AP Tarzanije.

ТАРЗАНИЈА ЈЕ СРЦЕ ВУКАЈЛИЈЕ!

9. METI U OPIS DOBRODOŠLI U DRAMA ĐONI

10. MITKE ZA PRECEDNIKA SAZOVIMO IZVRŠNO VEĆE IZBORI SADODMAODMASAD

11. TAKO JE EFENDIJA STRATOKASTERE

12. Daj izmeni malo prvi post da bude uredno. Ubaci sliku zastave, stavi himnu u CITAT i još nešt promeni. Smori ljude izgled i neće niko da čita.

13. Ne ubaciti JEBANJE u ustav može samo strani plačenik od masona u saradnji sa kriptojevrejima iz Vatikana. Zašto strani plačeniće želiš da namečeš svoju volju građanima vukajlije

14. Zato što sam plaćen, logično!

15. Hoćete demokratiju? Hoću i ja da jebem bavarsku konobaricu na Oktoberfestu preko pivskog bureta koje sam lično ispraznio pa ništa od toga.

16. stavi da sevaki vukajlijas na sajtu jednom dnevo mora napisati ja jebem

17. ovo moze u transfer blama

+1000

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.