Prijava

Misliš da su stotine hiljada crkava, milioni ikona, milioni teoloških knjiga, desetine verskih nauka i učenja, dve hiljade godina istorije, čitavi običaji i kulture, uzalud i samo jedna velika prevara u koju ti, uzgred, niko ne nameće da veruješ?

Да су на теми постовали само они који су дошли и рекли да је лош трол, то би већ био сасвим солидан одзив.

Bobe Roce, pogresnu si crkvu izabrao da se molis. Mormonska crkva ftw

Јој, ал' сте досадни... А ја будала чит'о.

Bоb_Rock
Misliš da su stotine hiljada crkava

Не, она са летећим шпагети чудовиштем, где се ликови за личну сликају са цедиљкама на глави ми је до јаја. :)

Срета-Штета

Јој, ал' сте досадни... А ја будала чит'о.

Признај да си на неки чудан начин уживао.

Da ne bude oftopik, mislim da je Pavle bio kul i mehk čikica. Uopšte nisam vernik, nisam ni protiv vere, tako. Ajmo reći da sam neki agnostik. U svakom slučaju, Pavle je bio daleko viši nivo je za sve sadašnje pohlepne i premazane popine i vladike, kao čovek bar nije bio kontradiktoran tom hrišćanskom učenju (koliko se meni k'o teškom laiku za te stvari čini).

Neka vam bude, Bog nikog ne prisiljava da u njega veruje. Živite i radite kako hoćete.

Хвала ти Бобе, на благослову, нисмо могли бестога.

Контам да ће се сви сложити са овим Луксовим, поготово што је лепо и једноставно срочио. (део о Павлу)

Стеван

Срета-Штета

Јој, ал' сте досадни... А ја будала чит'о.

Признај да си на неки чудан начин уживао.

То је био неки осећај као кад гледаш неки глуп филм и знаш да је глуп и смара те жестоко, ал' ипак не пребациш него одгледаш до краја. И онда ти је драго што си издржао све то хехе

Možda je ova latentna komunjara donekle u pravu, samo nume da se izrazi: u čemu je smisao čovečanstva ako nema Boga/patrijarha Paje i zagrobnog života?

INAČE, PAJČE JE BIO DOBAR ČOVEK I ON JE REK'O ONO"Sreća pa su se zavetovali na skromnost, šta bi vozili da nisu" DA, ŠTO ZNAČI DA JE I ON MRZEO POPOVE.

Facafaca i laki voze bmw q7 s klasu. Barapčine.

Ja ne verujem da sam u krevetu na fonu procitao ceo Davidov link. Ajde sto je tekst pun logickih gresaka, nego ste se automatski i stopostotno diskretuje svaka studija i statistika sto im ne odgovara time sto se kaze da je to gej lobi.

pročitao sve komentare pa mi je krivo što neko i mom dedi ne otvori stranicu i posveti pažnju. Jedan skroman čovek, radan, vredan, pošteniju osobu nisam sreo u životu. Za razliku od Pajčila nije se švercovao trolom nego je išao uvek (a i sada u osamdeset i nekoj) PEŠAKA sve što je u krugu 15km. Plaćao, a i dalje plaća uredno sve račune i poreze državi (mada zakida državu opasno jer je štediša, pa im malo što da, ali opet više nego Pajčilo). Ima zelene oke mož u fotošopu da se propusti kroz svetački filter - svetinja oriđiđi, ko sveti sava. Nije sisa. Jeste da se ne moli se za mene, jebiga, al oće da da poneku paru, nije ni to loše.

наслов теме боли, нисте нормални бре.

Има доста противречних ствари које је рекао, нешто је причао да Хрвати и Срби не могу да живе заједно у истој држави, а онда је покушавао да умири Србе да не устану против хрватских власти. Био је добар човек, ал' је много играо за Слобу који га је насамарио ко Ћосића.