Да ли је Гојко био сиса?

  1. Сад баш листам нешто википедију, и тек сад видех да ја у ствари нисам имао појма да је СПЦ и пре Павла имала патријарха, Германа, односно тачније, нисам имо појма да је уопште званично и постојао поглавар СПЦ у СФРЈ.

  2. Мени је баја Викантије, убили га комунисти јер није хтео да да Македонцима цркве, а још је патријаховао у најгорим временима комунизма.

  3. samo se vi nevernici zajebavajte, sveti Petar vata printove!

  4. Мени је баја Викантије, убили га комунисти јер није хтео да да Македонцима цркве, а још је патријаховао у најгорим временима комунизма.

    А реално, ко да су срећна времена за патријархе уопште и постојала :)
    можда период ''просперитета'' на релацији између турака и комуњара, лол, какав прелаз!

  5. А реално, ко да су срећна времена за патријархе уопште и постојала :)

    Што кажеш, Павле и сад Иринеј једини који им тајна полиција није закуцала на посао.

  6. Banujte otvarača ove teme. Facofaco ima li te?
    Šljam ljudski i duhovni invalidi prozivaju našeg svetitelja, a da nije njega i Bog bi davno digao ruke od nas.
    Slava mu večna

  7. Pavle je bio veliki čovek a to što je u prirodi šugave, eldepeovske omladine koja poseduje svu pamet sveta stečenu preko interneta da pljuje po takvim ljudima je naša jebena realnost. Naslov teme je sramotan.

  8. Ne želim da poverujem da smo ovo postali. Stidite se. Sveti Savo će vam suditi.
    U potpunosti podržavam Gabrila i post iznad njega

  9. ma ovom narodu prokletom je sve malo prvo smo imali svetog savu( da on nije skole otvarao ko zna da li bi sad bili pismeni.) onda smo imali nikolaja velimirovica ali i to je stoci malo pa smo imali avu justina popovica ali sta da kazes ljudima kojima su roditelji preneli ljubav prema titu i na kraju patrijarha pavla. na njegovoj sahrani je bilo 100000 ljudi a koliko ce na vasoj picka vam materina

  10. SVE JE TO OD TITA I DEMOKRATIJE NASTALO SLAŽEM SE SA TOBOM I SA 4 AUTORA IZNAD TEBE DRAGO MI JE DA NAS IMA SVE VIŠE KOJI SMO NORMALNI NAŠ SVETI PATRIJARH NIJE TO ZASLUŽIO KOJI JE BLAGOM REČJU PODUČAVAO OVAJ ZASTRANELI NAROD I SAČUVO SVETO SVETO SVETOSAVLJE KAO NEKAD NAŠI VALJEVCI AVA JUSTIN POPOVIĆ I NIKOLAJ VELIMIROVIĆ ZLO NAS VREBA ALI PRAVOSLAVLJE NAS ŠTITI OD DEMONA A VI ELDEPEOVSKA OMLADINO UGLEDAJTE SE NA SVETITELJE NAŠE MAJKU VAM SEKTAŠTKU JEBEM MIR BOŽIJI BRAĆO

  11. Овај трансфер још није закључан?

  12. Свака част патријарху Павлу, стварно је био узор моралности, него само мислим да је био само делимично у праву. Он се све време молио богу, као што треба патријарх да ради, али пропустио је једну чињеницу - да је бог ЗАО. Вероватно се сваки човек у то увери после своје смрти, али није згорег да се то схвати и за живота. Кад то схвати, онда ће се правилније понашати, јер ако човек знајући то буде зао у животу, онда ће то бити оправдано јер је тако сличан богу, а ако је човек добар, онда ће бити оправдано јер је тако бољи од бога. Тако кажу мудри људи, а ја не знам.

  13. Сад некако кад размислим, Паја ми је некако био Дејан Цукић.

  14. Sta to velis Valdemare, sta to velis Valdemare. Sustina je da nema ni crnog ni belog već je sve SIVO, nema apsolutnog. RAAAA!!! kosovo je srce srbije srce srbije srce srbije!

  15. По тој логици, изглефа да верујеш да је Бог ретардиран.

    На оваквим темама се намноже две врсте постављача: ретарди обични (атеисти који везе немају и квазиверници који шатро бране веру) и неинтелигентни тролови (Ајакс изузетак, аферим ти!). Зато се свака оваква тема брзо претвори у трансфер и зарад квалитета форума заслужује да се закључа.

  16. Stvar je jasna:
    -Čanak je krme bezobrazno(nije glup)
    -Pokojni Pavle je bio svešteno lice kakvo i treba da bude

  17. Kad bi čovek bio vernik i pogledao malo oko sebe, zaista bi pomislio da je Bog zao. Eno čitajte Knjigu o Jovu, šta uradi čoveku, ajd njemu je nešto i nadoknadio, al ona deca njegova što je pobi, i sluge, i magarci, i posle onaj nadmen ton, kao, ko si ti da me ispituješ - to ništa, a? Ništa ja nisam izmislio, piše u Bibliji. Biti nevernik je mnogo lakše i optimističnije. Ili bar da priznaš sebi da blage veze sa vezom nemaš šta se oko tebe dešava, i pusti dalje. Ozbiljan sam sasvim.

  18. Najjači su mi ovi vernici kao Aleks Andros što su ubeđeni i 100% sigurni da su baš oni u pravu i da svi koji ne misle tako i ne veruju, apsolutno nemaju pravo da kritikuju i veze nemaju o veri.

  19. Biti nevernik je mnogo lakše i optimističnije.

    Nevernici ne postoje.

    Ili bar da priznaš sebi da blage veze sa vezom nemaš šta se oko tebe dešava.

    Zašto bi ti ovo smetalo da budeš vernik?

  20. Najjači su mi ovi vernici kao Aleks Andros što su ubeđeni i 100% sigurni da su baš oni u pravu i da svi koji ne misle tako i ne veruju, apsolutno nemaju pravo da kritikuju i veze nemaju o veri.

    Ja sam osuđen da se vazda ne slažem sa tvojim stavovima Čače

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.