Prijava

Pošto je formalno pismo, ja bih ipak koristila VI umjesto TI u obraćanju. Iz poštovanja.

Ви сте сви гомила јебених пичкица која нема муда ни за једну овако глупаву спрдњу, значи док је идеја сви хоће а после прц, као да ће доћи цео хашки трибунал да вам суди за злочине против интернета.
Писмо треба да остане овако какво јесте, ради спрдње, са све обраћањем на ти и осталим, летећи медведић да не смара и остали летећи лдп лептири.
Ако ништа послаћу ја сам када дођем у Србију.

Пичке.

Pacov je inače džentlmen :)

Подржавам....

Мове, пичка вам матевина баш мало. Па шта сам ја овде?

Ako oćete da se ozbiljno sprdate, pismo treba da zvuči kao da ga je pisao nabujali mlađani radikal u naponu inspiracije, tj. ovako :

Поштовани великомучени Војводо,
Обраћам Вам се у име свих младих и духом слободних људи, са сајта сленга Вукајлија (www.vukajlija.com), прво да искажем неизмерно поштовање према Вашем лику, делу и идеологији која је бесмртна и коју ћемо подржавати заувек, а друго јер желимо да Вас позовемо да са нама учествујете у борби за све што је свето и српском народу драго. Наиме ми који Вас подржавамо је пуно и причајући о неправди и систематском уништавању Ваше личности дошли смо до закључка да Вас уврстимо у наше редове, како би помогли Вама, а и Србији. Желимо да Вас позовемо у наш табор на сајту Вукајлија, где би нам свакодневно помогли у писању великог просрпског манифеста, борби против домаћих издајника, који су се накотили у овој земљи и издали Ваш идеал зарад шаке сребрњака, као и уосталом страних плаћеника који их подржавају у томе да наставе да блате углед и утицај мајчице Србије. Ми не можемо сами Војводо, иако смо јаки и наш глас је јачи, надјачани смо годинама испирања мозга србске младежи и шире јавности од стране агресора и домаћих издајника.
Жељни смо такође да Ваша личност пише за још један домаћи сајт који дели наше погледе на стање у србском дрштву, које је итекако жалосно, у питању је сајт Тарзанија (www.tarzanija.com), за који ако имате времена и снаге, у Вашој титанској борби за правду Србскога рода у намештеном процесу Ватинске курије Хашког Трибунала, напишете слободно неки омањи текст у којем ће те објаснити укратко ваше ставове и стање модерној србској омладини, у циљу што бољег бацања светла на истину која је годинама била била држана од нас. Ми би смо без проблема убедили наше колеге са дотичног сајта да пуштају Ваше текстове, као што такође знамо да ће цела Србија без даха читати Ваше текстове који буду објављивани.
Сви се надамо и молимо за Вас, о Војводо, надамо се да Вас третирају као човека, са свим правима које један човек мора да има, али се искрено плашимо да у циљу да вас што брже сломе у монтираном процесу, мрачне силе које су покренуле цео поступак не презају од тога, да користе најгоре могуће опције само да нашег човека и особу која им је показала какви су, натерају да прогута лажи које нам сервирају домаћи издајници и страни плаћеници. Али наше наде стоје уз Вас, о Војводо, као и што знамо да ће те се ускоро вратити да покажете Србији прави пут.
Србија чека свог Војводу,
Чланови сајта Вукајлија

Hahaha, e jesi duhovit majkemi...

Pomeni Asanža Vojvoda voli Asanža.

posaljite jadranki,pa ce ona da mu prosledi.znate kakvi su oni holandjani,puni propisa,picke materine...

Ja nešto tripovo vi oćete ozbiljno da date podršku čoveku koji već deceniju čami tamo bez da ga optuže ili oslobode, dok se tamo neki Gotovina i Haradinaj puštaju odma..

A ako je šprdnja (a vidim da jeste), napasite mi se muda..

napasite mi se muda

I čmarne vegetacije!

СРБNЈА ДО ТОКNЈА!!!

Ja nešto tripovo vi oćete ozbiljno

Ja sam bio ozbiljan majkemi

sansajn novi dragan todorovic!

sansajn novi dragan todorovic!

lololo..

Vojvoda će skontati da se vi šprdate sa njegovim likom delom i napisaće knjigu tipa

Srpski drogeraši, lezilebovići i pičketine vukajlijaši na čelu sa amerčkim isprtkom i Cijinim špijunom Kajzenom.

u potpis stavite simeta srbendu...bilo bi glupo da bude peki,meki,tuki,reks,meks...mislice covek da ga zajebavate.

Треба да буде мал више метафора, уместо
"има нас пуно" да стоји "има нас многих жељних тврде истине"
Писмо треба измењати, не можеш се спрдаш тек тако са простим писмом, треба ипак неког стила.

"има нас многих жељних тврде истине"

тврде истине

тврде

Па да мисли да смо педери?