Moj ker, mali ker

1. jel to koker španijel? jel ženka?

2. Ово је најгенијалнија тема икад.

3. Дај јеботе...

4. Неке људе треба обрисати са форума. Дакле, да неко напне Каизена да им обрише сваки траг написан на сајту. 50% тема отворених у последњих месец дана треба комплетно избрисати са интнернета, невероватно је колико људи овде мисли да у себи носе трунчицу хумора. Јеботе Страја је за људе који користе форум ових дана био Вуди Ален.

5. hahhahaah otkad je ovaj snimak

6. Peki sto tako govoris?

7. Јеботе Страја је за људе који користе форум ових дана био Вуди Ален.

zapravo,problem je u tebi
    nalazis humor vudi alena smesnim

8. IDI GLEDAJ ALI MEK BIL

9. Видим ја, има овде доста маштовитих људи. Посетите некад ову тему и истресите се.

10. koga bole kurac krle
    tvoja tema je sranje, naša tema je kvalitet

11. haha, jebote, krle, je l' znaš da ne možemo da ti damo plus na temu, čak i ako je reklamiraš

12. Mene nije briga za plus. Reklamiram temu zbog kvaliteta.
    Isti taj kvalitet možete videti i u mojim definicijama, ali opet ponavljam, plus je najmanje bitan. OPAAAA

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.