Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
metaliko, mamu ti jebem jadnu...
тема је од почетка срање, не може се на брзину и пуњењем страница правити квалитет... једино да се каче добре увреде ко на теми омиљени коментари и постови
sta seres tri mamu ti jebem? ni jedna tema nije losa tok se ti ne pojavis na njoj...
puši kurac siso moderatorska , vrane ti kosu pojele dabogda !!!
tvoja keva ne misli tako
сосе баш си дерле ;ДДД
Блајви га глодару. Иди бацај на тетоваже на подлактици.
ЕДИТ:
Мого сам да и не пишем, или си пичка или шупак.
a ti si glup, jel znaš ? ne znaš, pošto si ti kiša. Hahaha kiša. Baš smešno. Jel sad treba daa budem mokar kad padneš na mene. Koji se još retard zove kiša baš si glup.
I smrdiš
pocuclaj mi cmarnu dlaku posle mekanog govneta,neizleguti prdezu nepokretne kokosi
Cigani ti eksere sa krsta u staro željezo prodali.
dabogda dobio proliv kod devojke u kuci i uso u pokvareni wc
to se već desilo , s tim da sam ja začepio šolju :D
eto vidis da sam vidovit vidim u proslost
nisi rasan OPAAAAA
mladi luce neko te kitom po glavi tuce
jebem li ti dete plekano u pičku nerasna džukelo
maestro kad mi dosadi unistavanje tvog cmara,ostavljam ostalima da te urnisu,a ja prlazim ispred,gurnem tvog caleta koji ti pisa u usta i uguram ti govnjivo-krvavi kurac u grlo i silujem te...zatim idem u ciganmalu da pokupim po dinar koji su mi je ostavio svaki stanovnik iste za tvoju sestru i napustim je viceci tvoju sestru za kosu uz kenjanje cigana da sam mnogo naplatio
brate ti si bolesni peder
Pušite mi kurac svi iznad.