matori,nemoguce da se rodi sa 99...toliko moze da se desi u slucaju neke nezgode,u ratu nekom ili nesto...al dobro moze imati vestacku i koristiti kolica
ne bi im ja verovao...to hoce da ih opravdaju kao da im se oprasta silovanje,uboistva i sve te stvari...zbog mogucnosti da se rode sa 99 nogu ocekuju da se sazalimo na njih...e to kod mene ne pali
ovog leta stonoga mi usla u sobu...kao da se skloni od kise
vazi sto bi mogao nekome nepoznatom u 3 ujutru bez poziva da se uvucem u kucu i blejim na zidovima,odmah bi doziveo neprijatnost...a stonoge to smeju
ne,ne,papir treba imati nevidljiva slova
osim njenog potpisa
kasnije samo napises ono sta je potpisala
brate,jedino tako se mozes igrati s necim sto ima 617 ociju na 100 nogiju
matori,nemoguce da se rodi sa 99...toliko moze da se desi u slucaju neke nezgode,u ratu nekom ili nesto...al dobro moze imati vestacku i koristiti kolica
znam brate to sve al čitao sam na srbin.info .
Lepo piše da su ruski naučnici došli do tog saznanja
ne bi im ja verovao...to hoce da ih opravdaju kao da im se oprasta silovanje,uboistva i sve te stvari...zbog mogucnosti da se rode sa 99 nogu ocekuju da se sazalimo na njih...e to kod mene ne pali
ovog leta stonoga mi usla u sobu...kao da se skloni od kise
vazi sto bi mogao nekome nepoznatom u 3 ujutru bez poziva da se uvucem u kucu i blejim na zidovima,odmah bi doziveo neprijatnost...a stonoge to smeju
vecina stonoga su komunisti pa se to moze i ocekivati
dokle vise ovako??!!!
moramo praviti revoluciju
u stonoge sto kurjih ociju!!!!
stonoga ima oci na svakog nogi ahahah
oooo pa disi ti
stonogara ima 617 ociju na zvakoj nozi,al ti to ne vidis,ona ne zeli da ti to vidis
U MAMU JOJ JEBEM
kako ja to mogu da utvrdim? imam jednu koja mi zivi u staroj kutiji od cigara
moras je uvatiti na prevaru
nateraj je da potpise ugovor
jel mora biti overen u sudu? Ako moram onda cu pitati ujakovog prijatelja. On radi tamo u pisarnici pa ce da proturi da se to potpise
stonoge na vrbe!!!!
nabavi taj papir nekako
napij je i nadrogiraj da ne vidi sta potpisuje
brata a da joj ja dam neko penkalo sa nevidljivim mastilom?
ne,ne,papir treba imati nevidljiva slova
osim njenog potpisa
kasnije samo napises ono sta je potpisala
brate,jedino tako se mozes igrati s necim sto ima 617 ociju na 100 nogiju
Muška stonoga ima stokuraca i jebe pola treće godine srednje medicinske stonoške gde idu stonogičke tinejdjerke odjednom
a debele stonoge ne mogu videti ni pronaci svoj kurac,pa jebu nozicama
zamisli imaš sto nogu
meni dve
smrde
ko kurac
aha
ahaha