Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
"Debela si"
aaaaaaaaaaa banujte ga, rekao mi da sam debelaaa
ban 324234324 dana
Rasni, nadrkaj mi se kurca.
izvini nemam mikroskop
ne vidim ga
pa ti onda NABAVI TELESKOP
AHAHAHAHAH
Nabavi psihijatra, mani se mikroskopa (računajte da je ovo jedna glupa uvreda).
Tema "Jogurtovanje" bi trebala da nosi naziv ove teme.
ha
pa ako si ti tako pametan
ONDA NAPISI NESTO BOLJE
OPAAA
nije vazna uvreda vec sta covek nosi u sebi :*
koji ti je to broj patika? 42? e pa smrde kao da su 47!!!
hhehe
koji ti je to broj patika? 42? e pa smrde kao da su 47!!!
hhehe
Hehehe, e jesi mangup. Vragolanu jedan, hihihhi.
,, jesi zajeban svi te jebu,,
heheheh jes dobra tema
http://www.microbiologyonline.org.uk/themed/sgm/img/slideshows/3.1.4_fungi_3.png
Jesi KREMBIL - izjava jednog od vukajlijaša na četu .
Овај расни је дечко прскалица, једном...
pretvori se u kameleona i stopi se s' okolinom, jebem ti ženo maiku
Fora ti je pravi humor, ja te jebem a ti imaš tumor reče jednom jedan čoe'k
od onog 8 na kurcu te nosam nema idioskije fore
secam je kad me jedan lik tako ,,zajebo,, vristao je od smeha ko da je odvalio nesto najsmesnije i najoriginalnije
a tad su svi to govorili
fazon bilo ko ko kaze broj taj nadje mu se neki retard koji sa odusevljenjem kaze ,,na kurcu te nosam,,...tad sam stvarno mislio da nam je nacija propala na samo dno sto se tice zajebancije
Brate ta fora je kultna realno, bas zato sto je tako glupa postala vHr. Kasnije su je preforsirali i unistili...