U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
volite da silujete?
volite da budete silovani?
sta mislite o silovanju?
Oćemo da silujemo ko stonoge!12
Sve što vole mladi.
po zakonu,ako one smeju,sto mi ne smemo,matori
ima li sta bolje nego kada se boksujes sa ribom i kamerman se prodere:SAD JE SILUJ
Je l se racuna u silovanje ako zrtva svrsi?
zrtva uvek svrsi !
silovao bih
jako
hocemo svoja prava da silujemo bez ostrih kritika drustva...ko su oni da se mesaju u nase zivote
Kad pričaš sa prijateljom, da ne moraš više koristit lejm izraze: "E, aj da ti nabacim onu tamo, a ja ću drugaricu", nego: "Oš da ti nabacim silovanje?"
Ko još ne fantazira o silovanju. Ja fantaziram da gledam kako se na trojici prebijenih, golnih i vezanih navijača Rada, pripadnika Obraza ili neonacista, sa sve kuglom u ustima i tim džidžabidžama, izređava petnaestak do dvadesetak obdarenih muških pripadnika LGBT populacije. Bez lubrikanta. Doduše ne uzbuđuje me to seksualno, ali mi slika pričinjava nekakvo zadovoljstvo poetske pravde.
Ладно фантазираш о садо мазо гејштини.
Tata, ja bih ovo radio.
najlepse je silovati u ucionici
JEBEM NEVADIM
А кајмак?
jebanje je vrh,al ni blizu toliko ko silovanje...silovanje je jace zilion puta
ono sto je kame-hame za obican power kick, to je silovanje za obicno jebanje...taj odnos
pa mora da bude jače kad se opiru. De'š ti nekog nejakog, suvonjavog žgolju da siluje ? Ne ide brtate.
Ja kad silujem najviše volim da je živa, a i ne mora.
Pa da, navijači tuku inače samo pedere....a to što 365 dana godišnje tuku i obične momke ni krive ni dužne to je nebitno, bitno da pederi sa velikim kurčevima treba da zadovolje poetsku pravdu jer dobiju par puta godišnje batine