Dobro jutro, Crna Goro!

1. Ima neka cura iz CG za druženje, eventualno brak?

2. ĐE SI MAESTRO KRALJINO NAJVEĆA

3. Dobro veče, Crna Goro!

4. Gde ćete za srpsku novu braćo, ne odgovoriste mi?

5. Čuj đe ćemo, ka da idemo u tazbinu.

6. Zar nema bar neki koncert da se zaradujete malo na ovu muku?

7. Ne znam ti ja kad je to, inače bih svojim prisustvom uveličao taj događaj. Znam samo za onu zvaničnu i pravoslavnu...

8. Bio Bregović u Budvu, držo koncert. Ovako nije bilo većih.

9. ONA JE MOJA SAMO MOJAAAAAAAA

10. KO NIJE RASKITIO JELKU, NEKA TO UČINI PRIJE PONOĆI. DA NE MISLE LJUDI DA SMO SRBI. PU PU DALEKOBILO

11. Ko će pomislit' tako nešto, nije niko lud brate.

12. JA SKINO 26. DECEMBRA. JBG PREŠAO NA GREGORIJANSKI

13. Srpski mislim, srpski pišem, srpski zborim, srpski dišem, srpsku crkvu obilazim, moje milo srpstvo pazim, za njega se Bogu molim, pravoslavlje sveto volim, i krstim se sa tri prsta, tradicija to je srpska, i dičim se jer ja imam srpsko srce u grudima, pa ću noćas kao i ti srpsku novu proslaviti. U to ime imam želju da je čekaš u veselju, u radosti i ljubavi, ukućani da su zdravi, svaka sreća da vas prati da se dobro dobrim vrati !

14. Kada ponoć stari sat objavi, digni času i svima nazdravi. Poželi nam zdravlje i veselje i da Bog nam ispuni sve zelje! U Prištini Dragačevska truba, Ameriku pokorila Kuba. Da Evropu gazi korak ruski, Englezi svi da zbore Srpski! A da Papa s'tri se prsta krsti, sve dok Putin gasa im ne pusti! Bijeli oro da razvije krila, Crna Gora da otjera Mila!! Neka ječe zvona starostavna - SREĆNA NOVA PRAVOSLAVNA !!!

15. Raskićuj jelku, vidiš kako djeluje na tebe. A jesu dobre ove čestitke u stihu. Imo sam neđe neku sa crvenim vinom Božićnu.

16. Meni svake godine stizala jedna u kojoj mi Radovan i Ratko cestitaju dok piju vino u pecini. Kako ih uvatise, tako mi ne cestitaju vise :(

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.