Dobro jutro, Crna Goro!

1. MILOŠE CRNI KAKA TI JE ONO TETOVAŽA NA RUKU?

2. NEIDEM JA MIĆO NA TE MANIFESTACIJE

3. SKUPO MI BILO, GORIWO LUXSUZ JBG

4. DILAN GLEDA DOČEK NA TELEFON U KUPATILO I DRKA NA NJEGA:
    http://markrubin.com/images/montenegro.jpg
    OVO JE DILAN NA SLIKU SA KAPOM CRNOGORSKOM ŠTO JE KALJA

INAČE SLIKA JE PREUZETA SA INTERNETA KAD SAM UKUCO DILANOVO IME I PREZIME + IME OCA NA KRAJ. PROBAJTE I VI!

5. Pozdrav malim Srbima

6. POGLE OVOG USKOKA.

7. TO NISAM JA TO JE DRAZXA REHABILITOVANI

8. DRAŽA JE CRNOGORAC VAZDA BIO!
    ENO I DOKAZA!

EDIT:
    IAKO JE IZDAJNIK!

9. Cara tm mi smo crnogorci za pet dana slavimo dan drzavnosti kad smo se ocepili od srbiju i neka smo pusi govno

10. S R B I J A I C R N A G O R A

11. VIĐOSTE LI KAKO ONE DIVNE SLIKE PUŠTAJU NA TV SAD, TAČNO SE OSJETI ONA DRAŽ IZBORA I POBJEDE PRAVEDNIH LJUDI!

12. jebem kevu onom ko nas razdvojio

13. Srbijq zemlja cigana i bugara srbi su govna njegos je bio crnogorac i knjaz danilo i knjaz milos crna gora jes malena al je casna i postena

14. Ovo sam napisao preko iphone five

15. Jadni smo mi kad smo odvojeni jedni od drugih, i kad kapiramo da nam je tako bolje.
    Kurac je bilo kome bolje zbog toga. Samo lični

I N T E R E S I
    N
    T
    E
    R
    E
    S
    I

16. Bićemo mi opet zajedno, kad nam zaškripi.

Poz

17. SRBIJA JE BILA NAJJAČA BANOVINA CRNE GORE DOK NAS NIJESU IZDALI! ONI I BUGARI GOVNA NAJVEĆA. EVO DOKAZ BUGARSKE POKVARENOSTI!
    https://www.youtube.com/watch?v=0k2Skf71Rs4

AJFON JE NAJJAČI, SAMO GA JE LAKO SLOMITI!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.