Dobro jutro, Crna Goro!

1. GUSLE MOJE I STRUNO DUGAČKA
    VI STE PONOS I DIKA JUNAČKA

Čuš Karleuša xaxaxa.

2. sve ove sto ne slusaju gusle treba istom terapijom, svet bi bio bolje mesto

3. Uglavnom su to isti.

Ima li što novo u Bege?

4. Kada vidim sta se desava na Sveti Stefan sramota me da kazem da se u BeGe ista dogadja :(

5. Crna Gora - zemlja dobrih kola.
    Vazda bila.

6. Samo da dodam da je gosn Darko Shukovic jedna mnogo gotivna glava i intelektualac..od kojih je on kuca?

7. Pravo zoboriš.

8. Eno Cimbo zahtijeva da mu Đoković preda nagradu "18. septembar".
    Oće li se pobit?

9. pozdrav za vesnam i budvu

10. Ima li što novo pred skupštinu?
    Ulazimo li u NATO?

11. Kakvi su ovo kamperi, o čemu se radi GTD?

12. Neki protesti. Imaju i pjevača.

13. daj gtd nemoj nas drzati na zeravici sta se cini to dole, da dolazim, da ponesem oruzje?

14. Ne znam za tebe, ali ako bude isti pjevač dolazim i ja śutra. Pišanje bilo.
    Izgleda ima i da se pije.

15. Nadjimo se kod bine, nosicu dres Crne Gore sa natpisom Vucinic sa brojem 9 i drzacu zajecarsko u lijevoj ruci

http://www.jutarnji.hr/multimedia/archive/00342/vucinic_crna_gora__342235S1.jpg

njegov

16. Ču Zaječarsko pored Nikšićkog.
    Iskvari se otkad ode među Crnogorce u egzilu.

17. Konvertovali me..nosicu i leskovacku pljeskavicu u djackoj torbi, to posle pive..

18. Sevap bi te bilo neđe u Berane na 10 dana bačit.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.