TAMO ĐE SU RUJNE ZORE
TAMO DOLJE U MOM KRAJU
KOSOVARI KUĆE STARE
ŠIPTARIMA PRODAVAJUUUUU
NIJE KUĆA NA PRODAJU
NI KUĆA NI OKOLINA
TA JE KUĆA VEĆ PRODATA
PRODATA JE ŠIPTARIMA
A što bre M+S? Ja ću kupiti Sava Eskimo dvije za Golfa, a moram na ljeto bar 300 eura za dobre ljetnje. To je mana posjedovanja veće felne, ali vrijedi svaku paru.
Iskustvo stupa na snagu lolo
A imam ja one prednje od prošle godine, ali su prešle 20 hiljada. Žao mi da bacim ili stavim na prikolicu, pa ću ih nazad.
Kad se sjetim tih problema sa gumama prije 10 godina. Samara, 4 ćelave ljetnje iz Berkovića neđe, snijeg 20 cenata. Dobro, ona gazi k'o mutava, ali bez obzira. Eh, živote...
Dovezu ti dvije zimske pa ih staviš naprijed i vas srećan budeš. A sad kite momčad kola neonkama i xenonima. Pa kad raštelovane xenone stave i vozaju po magistrali, ti mu upališ duga, a on sav srećan blicne da vidiš da su mu to kratka. Govna.
Ja sam se boj'o poslije novog ZOBS-a da će nestati i crnogorskog načina preticanja.
O mobilnim smo pričali. Dilan me nasavjetova, svaka mu čast, uzeh odličan. Možemo i o guslama.
Još da pričamo o kladionici (čist gubitak, batalio sam osim na sigurno kad uplatim neku siću) i ko se sa kim pobio ili nije (kad smo išli da tučemo Granjku). Birajte o čemu ćemo?
TAMO ĐE SU RUJNE ZORE
TAMO DOLJE U MOM KRAJU
KOSOVARI KUĆE STARE
ŠIPTARIMA PRODAVAJUUUUU
NIJE KUĆA NA PRODAJU
NI KUĆA NI OKOLINA
TA JE KUĆA VEĆ PRODATA
PRODATA JE ŠIPTARIMA
A što bre M+S? Ja ću kupiti Sava Eskimo dvije za Golfa, a moram na ljeto bar 300 eura za dobre ljetnje. To je mana posjedovanja veće felne, ali vrijedi svaku paru.
Jbg, ja bar mogu kupiti sve četiri zimske :)
Kad smo kod Granjke. Kad se sjetim mene i Paninara, išli po Granjku na doček. Naručili roštilj u Gurman, kad ono...
GTD ako te Koprivica ne pozove da mu sastaviš jednu junačku eno
Mislim ako je živ čovek, nema ga nešto..
Jbg, ja bar mogu kupiti sve četiri zimske :)
Kupiću ja za Syncroa 4, jebi ga, ali 8 mi prećerano. A i koji će mi kurac nazad zimske nove kad nema duplu vuču. Još mi i ljetnje trebaju...
Đoko? Ada šta je, mlad je on. Zvaće me i Rajo, pazi što ti kažem.
mrsko mi ih je mijenjat kada dodje leto/zima
A što? To mu baš daje ljepotu. Ili da vazda na ljetnje bude, pa onu Fiću snjegovima vozi.
A brate razumem ja tebe, ali zamisli krivinu, prednje zimske gume ti hvataju put, a zadnje letnje ne. Šta će se desiti?
Iskustvo stupa na snagu lolo
A imam ja one prednje od prošle godine, ali su prešle 20 hiljada. Žao mi da bacim ili stavim na prikolicu, pa ću ih nazad.
ljepse su m+s, at, djeluju onako dzombasto
Jes. Mokro+Suvo.
picke padaju na to najstrasnije
Kad se sjetim tih problema sa gumama prije 10 godina. Samara, 4 ćelave ljetnje iz Berkovića neđe, snijeg 20 cenata. Dobro, ona gazi k'o mutava, ali bez obzira. Eh, živote...
Dovezu ti dvije zimske pa ih staviš naprijed i vas srećan budeš. A sad kite momčad kola neonkama i xenonima. Pa kad raštelovane xenone stave i vozaju po magistrali, ti mu upališ duga, a on sav srećan blicne da vidiš da su mu to kratka. Govna.
Ja sam se boj'o poslije novog ZOBS-a da će nestati i crnogorskog načina preticanja.
jebem ti crnogorce, na svim temama gde se skupe vise od dvojice krene prica o gumama amortizerima, vesanju i ostalim delovima.
aj sad malo o mobilnim telefonima i da upotpunite stereotip.
odjebi, celte, nemaš ti muda dovoljno da boraviš na ovoj temi
O mobilnim smo pričali. Dilan me nasavjetova, svaka mu čast, uzeh odličan. Možemo i o guslama.
Još da pričamo o kladionici (čist gubitak, batalio sam osim na sigurno kad uplatim neku siću) i ko se sa kim pobio ili nije (kad smo išli da tučemo Granjku). Birajte o čemu ćemo?
ne igram kladionicu a telefon imam samo jedan i ne razumijem se prećerano. a i u kola se ne razumijem, kao što se i po postovima vidi, jbg.
Mene omiljeni što sam im'o N95 i 8310. Ovaj se još dokazuje.