Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
a mora da sluti nešto.
Bačaju kletve zbog parade.
Dobro jutro, Crna Goro!
tacno je 7 casova i 300 minuta
http://vukajlija.com/rodjace/97896
Đe si sokole, što se rabota?
Da neće biti snijega?
Počeo.
U Pljevlja? Šprdaš li se?
Kod nas kiše samo, ali masu.
Evo maloprije počelo da miješa kišu i snijeg. Noćas kontam da će početi jače nevrijeme.
E jebem mu majku. Imaš li zimske?
Imam protektirane, mislim da im je ovo šesta sezona da duraju :D
A đe ćeš protektirane na malo auto. Voziš li ga kad preko 100?
Ma one naljevane iz Sarajeva, uzmu staru gumu i naliju joj dobru šaru. Prijanja za snijeg, izađe đe oćeš. To je vamo hit evo već par godina :D
A eno protektiranih guma od kamiona kolik'o oćeš pored puta. Dobro je što nema plastike na sebe, ali su za samo ispod 100km/h.
Mene se od ovih jeftinijih sviđa Sava Eskimo, ali se dosta brzo troši.
Jesi išao koji put na Uvac? Ima jeftinih guma. Baš Sava, Sportiva i Vintera bijahu. Četrneski ima za 30 e, šesneski za 48 itd
Ne ja, nego fino za Mostar. Vele da su u Albaniju jeftine gume.
Svaka čast!
http://www.vijesti.me/vijesti/amfilohije-zasad-u-vrhu-liste-u-izboru-za-homofoba-godine-801961
Da je sreće ljudi bi sve više slijedili patrijarhov primjer.
Zbilja, kad je parada? Vijesti ćute.
Izgubismo :(
Nema veze, bar bijasmo bolji! Za revanš ćemo pobijediti sig, jer ćemo u Crnu Goru imati masu motivacije i staru gardu.
Može li mi ko nać onu sliku meanwhile in podgorica kad je bilo arapsko proljeće i protesti po balkanu a lokali u Hercegovačku krcati.
Mogu ti nać kad sam parkirao kola u Hercegovačku ako ti što znači, jer je slično. I onaj transformers, ali je on na drugi kraj.