Dobro jutro, Crna Goro!

1. Ne kupujemo mi to sa slike, to je naše već, nećeš nas zajebati.

2. Bolje da nas ne voli ljubicasta ovca nego neka dobra picka

3. prodajem ja moje taman 100 eura

4. Берлиоз
    Не спемуј ми дефке ретарду малоумни. Чији си ти дупли уопште? Јуче си дошо на сајт и већ неко мудо глумиш с тим аутистичним ником.

juče

Мачак у чизмамa
    Па пичку ћу ти поломити, доћи ћу ти у ту твоју босанску запиздину, пронаћи и ужасну патњу приредити.

pre 19 sati

Берлиоз
    Кењам ти се на дедин гроб србијанчићу маћави. Ај дођи да видиш како ти Херцеговац цријева кроз уши извлачи и све зубе из вилице просипа. Гњидо мала

pre 6 sati

5. paninaro
    prodajem ja moje taman 100 eura

https://i.imgur.com/SAqj5mv.jpg

6. Pozivam autore iz CG da se na ovoj temi izjasne i elektonskim potpisom overe da je sve sto su do sada napisali protiv Srbije bilo samo trolovanje, fore radi, na šaljivom sajtu Vukajlija.com.

7. Ja bio noćas na protest Demokratskog fronta.

8. laku noć, crna goro

9. Mesja, ti si idealista Če Gevara level, a i nalaziš najbolje klipove na svetu, tako da si all clear.

10. ček je l medojevic u tom demokratskom frontu sad?

sto uhapsise coveka, nisam ispratio?

11. bio je na protest, radi u kordon milicije

12. Medojević je u Pokretu za promjene (plakanje što neko reče lol), a u koaliciji je sa DF-om, DNP-om (demokratska narodna partija), NSD (nova srpska demokratija), Radmička partija, Partija penzionera, ima ih oko 20 i po zadnjim parlamentarnim izborima iz 2016-te su najjače opoziciono udruženje.
    A noćas je lik kojeg zna došao sa Irskom zastavom :) Mlad momak...

13. Odsjek; UDBA paninaro.
    A stso u park da puštim kap, i ima ona betonsko kao uzvišenje da služi kao graničnik od ambisa, i prolazi lik i mislio da ću da se bačim, a ono mrkli mrak, rekoh 'neću neću,.odgovara mi ođe da pišam', on ode i eto ga opet dolazi posle minut. Da se ne smiješ skrajnut s puta jer nije lijepo ugazit u pišaćku kad eto ti

14. svidio si mu se čim te opet obiša uzmi u obzir da te vidio otpozadi

15. Kad vidiš čoveka dje mokri-dovoljno je u njega čovjeka, ako ne mokri tamo dje ljudi idu...

Moj rodjo iz Kolašina.

16. Možda je mislio da ću da skinem patike i jaknu prije izbođenja laste

17. Torazulu je neka služba zajebana, neki debe, sjećam se neke priče ovuda, pripazite se šta govorite pred njim

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.