Dobro jutro, Crna Goro!

1. Ništa specijalno. Fotografisali su isti prizor deset puta. Sve fotografije su iste.

2. Da ne vidim naziv teme mislio bih da je Trstenik.

3. С Ловћена вила кличе ђе си српски Дубровниче

4. Požega ima ovakav trg jebote

5. Labudova fontana. Po bivšem gradonačelniku koji se zvao Labud. Vrijeme kad su liberali bili na vlasti

6. pojma nemam đe je ovo

7. Ta je statua iz dubrovnika ukradena

8. vratite veš mašinu terezi kesoviji nikšićani! (ovo je dilan provalio, meni ne bi nikad palo na pamet)

9. "Uvijek bi se našao neki ovan koji bi snažno zvonio zvonom a stado je za njim krenulo, slijepo, ne znajući ni kuda ide, ni šta im je činiti. To nije bila vojska, to je bila hrpa razularenih divljaka, raskopčanih i podrtih košulja i masne kose, koji su jurili okolo. Ja sam rekla više puta: da im bog oprosti. Ja sam im oprostila, teško mi je samo zaboraviti", tako je u intervju Televiziji Crne Gore 2002. godine slavna hrvatska šansonjerka Tereza Kesovija opisala kako je doživjela napad crnogorskih rezervista na Dubrovnik i paljenje njene kuće u rodnim Konavlima .

https://www.slobodnaevropa.org/a/crna_gora_tereza_kesovija_koncert/24344023.html
    Da ne velite da lažem,

10. Kvalitet slike na RTCG2 kad prenose odbojku ili kosarku je takav da imam osjecaj da pustaju neki super rani Arhiv, sto inace i rade 40% vremena

11. Idi gledaj RTS ako ti se ne svidja.

12. Ne znam ni ko gleda više RTCG.
    Nikšićka televizija je HD, a RTCG nije.

13. kladim se da ovaj steff ni na himnu ne ustaje

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.