Dobro jutro, Crna Goro!

1. ne nego si umobolan brate, umobolan si, idi kod psihijatra proveri se, bukvalno nisi normalan, ni ne kapiraš da sam te nakon naše druge interakcije počeo samo podjebavati.

2. Šta ti je to sad kao failsafe da se izvučeš svaki put tako što ćeš reći da me trolluješ, aj konkretno samo navedi gde u tvom pisaniju je taj bedni pokušaj. Druga stvar: ti si još uvek nezreo, mlad si i spram tome treba da se pozicioniraš tako da upijaš ideje, a ne da ih na prvu ruku blatiš samo zato što si vido ostale vukajlijaše da to rade, izdigni se malo iznad, ako će tvoje seme da klija ovde, pa jebem mu mater nemoj ga navodnjavati mržnjom i lošim manirima

3. da upijam ideje od teoretičara svake zavere ikad sigurno neću dok sam zdrav u glavi. sa većinom vukajlijaša se ne slažem o većini stvari. niti su mi oni ni ovaj sajt neki bitan faktor u životu, ne znam otkud ti to, godinama nisam bio aktivan ovde do pre mesec dana.
    evo konkretno sam te podjebavao kad sam rekao da je rasistički ako se svađaš sa mnom jer sam dete samohranog roditelja. smešno ili ne, podjebavao sam te. nemam iz čega da se izvlačim bukvalno

4. Hahahaha jeste. Ne mogu argumentovano da vodim debatu sa covjekom kojem je normalno da se trpaju dva muskarca, a nije normalno da zena ima grub seks.
    Puca meni kurac za pedere ali naravno da je anomalija, izopacenost i ne treba propagirati i glumiti neku ugrozenost i sprdati se tako sa zakonima i drzavom, jer dato im je dosta i previse.

I mani me sa tim hipotetickim pricama pederi bi bolje odgajali djecu od narkomana i biranje manjeg zla. Jeste, parovi narkomana i propalica jedva cekaju da usvoje dijete. Vjerovatno jer ne mogu da imaju svoje, ali su zato puni para? Jednostavno djetetu nije mjesto medju dva muskarca i gotova prica. Bolje i u domu nego da stice traume i retardirane stavove da je ok jebati momka, sestru, ovcu, bratovu ribu.

I opet ti ponavljam. Nema sta da pricas ti o moralnim vrijednostima. Ti koji si se lozio na bratovu djevojku i sto je donekle ok jer zensko ko zensko. Ono sto je fukarski je to sto bukvalno pozudu nijesi mogao da kontrolises. Sta si ti, psihicki labilan? Upadanje u sobu tokom odnosa, odlicno. I mislio si kao spasices je i bice tvoja, vise nikad tvoga brata vlasnistvo. On je nasilnik, ne smije da te dira, samo njezno sa tobom i ne u dupe. Eto, ti si dobar kandidat za roditelja sig.

5. A vidi "mudonja" što ne žele dati ljudskost nekim ljudima ccc

Nije ni čudo što je Srbija još uvijek u mraku LOL

6. Hahahahaha pa ti se izgleda i detalja bolje sećaš nego ja, ajde mrzi me da kopam uđi u istoriju i postiraj ovde temu gde sam pisao to sve jer si očigledno čitao nedavno. Potom pretraži sve i jedan post na toj temi i reci mi gde sam ja napiso bilo šta od ovog što ti pišeš. Elem sad kad pogledam šta ovaj hezno radi i kako on troluje ne bi me čudilo da je ovo mnogo morbidnija i samoživija verzija. Hezno evo ti primer šta ćeš postati za 2, 3 godine ako nastaviš ovako. Apsolutan bednik

7. Samo si odgovorio na posljednji pasus? Jos je nijesi prebolio, ne kapiram?

8. Reko sam još u dva paragrafa iznad da mi nije pametno raspravljati se s idiotima, pustiću te da se gubiš ali bih ipak voleo da postaviš izvore svih tvojih tvrdnji o meni čisto da ti ne propadne ad hominem forica

9. Bar mi reci ime teme sam ću postaviti treba samo da je ctrlf - ujem međ' temama

10. Pa ne znam da li si retard ili sta. Samo znam da si se hvalio moralnim fukarlukom i podrzavas pedere jbg ide jedno uz drugo

11. Druže pre svega podržavam svesno i savesno ponašanje, zdravlje u glavi i ljudskost. Da si sklonio te mamuze sa glave disao bi normalno dok čitaš bilo šta i ne bi ulazio u prerane zaključke jer ti krv vri u glavi. Mogu jebeno da osetim koliko si se preznojio i zajapurio dok si pisao ovo iznad, a nećeš čak ni da odeš dva koraka unazad kroz istoriju i pročitaš temu detaljno, ti izgleda mrziš i igrača i igru i sudiju i kadiju ne znam šta bih ti reko, odlika baš loših ljudi...

12. GTD nek si nam se javio iz godine 1889

13. Hahahahah zajapuren sam jako

14. čudo triforce, uglavnom si kontra svega mainstream a podržavaš pedere.

Pederi su mejnstrim?

15. zanimljivo je kako vi zamisljate porodicu sa dve zene/muskarca i decom, kao nesto gde se svi trpaju u bulju devijantno a deca gledaju ili statiznam :)

ne znam za muskarce i to ne mogu da pricam, znam dve relativno imucne zene lezbejke koje imaju mislim 5 deteta sad (dupla iskoriscenost, jebi ga). izgledaju kao sto bi ocekivao par sa gomilom dece - dve najnormalnije tetke koje su konstatno izmucene, iznervirane i ni malo lezbejkaste kako god mi to da zamisljamo. deca izgledaju i ponasaju se ko ostala deca. definitivno im bolje nego u bilo kakvom domu.
    dvojica muskaraca, koji oce da cuvaju decu i i dalje imaju neke seksualne zelje da budu nastrani pederi, ja bi reko da je to vise statisticka greska nego realan problem. babaroga argument.

16. Cestitam Crnogorcima, sada mogu legalno da svima jebu oca posred guzice.

17. ovo ce i u srbiju uskoro da dodje.nije vise fora brnaba lgbt,mora nesto jos liberalnije da pokazemo kako smo mi ljudska prava,slobode, eu...nisamo nista od toga,al fora je da pricamo da jesmo.
    ok ih je sada podejebavati,ali uskoro ce nam i oni vratiti
    najbolje mesto za vencanja-prčanj :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.