Dobro jutro, Crna Goro!

1. dobri su mi ovi sto su srbovali,pa posle poceli da crnogorisu.bukvalno je jedna od najsrpskijih osobina kenjanja o ili po necemu,pa kasnije postanes to ili usvojis to nesto.
    tipa bog ne postoji,staljin svestka revolucija,ovo-ono.
    e,ja sam oduvek slavio vidovdan,bog forever,nikad nisam bio komunista.
    moze i da se razradi tema o tome o cemu se sere u srbiji najvise,pa se to prisvoji i onda brani najvise.
    kosovo je srbija.nikada ga necemo dati.ni metar.
    e,nije lose to razgranicenje.

treba sve te pedere i lezbejke zatvarati.
    lepo je sto nam je premijerka lgbt.

kokakola je americko sranje,samo sok od zove.
    kupi 18 paketa kokakole da izdrzimo ovo vandredno stanje.

2. Šta te tu čudi, mi smo nebrojeno puta dokazali da ćemo svaku štetnu ideologiju (ili bilo šta štetno lol) ne samo bespogovorno prihvatiti, već i ekstremno izopačiti da nam više odgovara?

3. Jel stvarno planinaro poginuo?

4. Covek imao slabo srce, a znas i sam da koze ne zive vecno.... neka mu je laka crna zemlja

5. Predlogom zakona istopolnim parovima u Crnoj Gori omogućeno je da uživaju ista prava kao heteroseksualni parovi, samo bez mogućnosti usvajanja djece.

Pa ovo je sasvim ok ako je istinito

6. čudo triforce, uglavnom si kontra svega mainstream a podržavaš pedere. neko bi pomislio da ti je Internet propaganda isprala mozak... :)

povući ćemo ovaj zakon, polako

7. Nisam ja kontra svega mejnstrim nego ti ne čitaš uopšte šta ja pišem i postavljam, ali nije ni na meni da te teram shvatićeš mic po mic o čemu se radi, sve u svoje vreme...

povući ćemo ovaj zakon, polako

Pusti bre pedere da žive svoj život neka ih

8. Cudi me da bracnu zajednicu pedera podrzava Trifors koji je bratu rodjenom iz ljubomore ocerao ribu sa stana
    Hm?

9. Oj svijetla majska zoro
    LGBT Crna Goro <3

10. Oj svijetla majska zoro - Arkan na sto penje se

Inace pravo vrijeme za usvajanje zakona, manje cemo osjetitit ekonomski kolaps kad izdusimo malo na pedere

11. GTD nisam znao da me pomno pratiš, koliko god bi u ovoj situaciji bilo normalno da mi to laska ipak me neka jeza prožima odo da instaliram VPN

12. Brate kako da zaboravim reci mi? Za 36 godina vidio nijesam da brat ljubomorise bratu oko ribe pa da je Pamela Anderson. Izopaceni su ti stavovi. Kako tada tako i danas. Ne ulazim ni u ciju intimu ali nijesmo smjeli da idemo ovoliko daleko u podrzavanju pederluka. Sljedeci korak je usvajanje djece. I to ce vjrv mirno proci.

13. Cudi me da bracnu zajednicu pedera podrzava Trifors koji je bratu rodjenom iz ljubomore ocerao ribu sa stana

nisam upućen, ali sam jako zaintrigiran...

Ne ulazim ni u ciju intimu ali nijesmo smjeli da idemo ovoliko daleko u podrzavanju pederluka. Sljedeci korak je usvajanje djece. I to ce vjrv mirno proci

ne treba da ih bijemo i ubijamo, ali vala ni da im povlađujemo i dajemo leba preko pogače... ne treba peder da ima veća prava za usvajanje od normalnog para, niti da se veličaju pederi više od bračne zajednice jer vlasti odgovara da se ulizuje evropskoj uniji. ali dobro, kakva vlast takav i zakon.
    prava pedera su u americi uvedena jer se većina stanovništva s tim slagalo, a prava pedera su u crnoj gori uvedena jer se većina američkog stanovništva s tim slagalo. jebeš eu i ameriku, jedva čekam poć' u rusiju veliku...

14. Ma čekaj malo bobane ne kontam o čemu ti to? Ja pisao pre fazon 4 godine da sam zateko burazera gde mlati sopstvenu ribu u glavu i uskočio da joj pomognem jer je likuša pokidala glasne žice od vrištanja, a meni nije dala savest da ne uradim ništa i čak i tada me neki kerovi napadali jer su maloumni, skoro sam ceo doživljaj i zaboravio i eto pojavi se ti da me podsetiš hahahaha ajde neka koliko mogu da procenim iz tvoje perspektive to si uradio iz fazona da daš ostalima u(g)lja da me lože na vatri, nebitno čak i ako je to neki pokušaj ad hominema jer vrv ne možeš argumentovano da me "umlatiš" u debati. Sa druge strane čini mi se da se stvarno ljudi okreću protiv svega što postujem nebitno koliko zdravog razuma ulijem u to tako da je to solidan znak da treba da palim sa sajta i povremeno kaćim nešto na Q temi čisto jer verujem da ima ljudi koji još uvek prate šta se dešava i traže neke detaljnije odgovore od ovog echo chambera koji ste izgradili ovde da ne kažem napravili pakt debila koji obitavaju sajtom prevashodno iz dva razloga, a to su 1) Anonimno izbacivanje otrova 2) Hranjenje ega potvrđivanjem nekih već odavno zastarelih i banalnih ideja koje niko neće ni ispitivati jer su u granicama kutije koju je kultura prethodno stvarala generacijama.

Sljedeci korak je usvajanje djece. I to ce vjrv mirno proci.

Ovo mi takođe govori mnogo o tome kako razmišljaš i gde trošiš svoju pažnju tako da mi ne pada na pamet da ulazim u dalje rasprave. Reći ću samo da 85% gej populacije boli kurac da usvajaju decu žele samo da se trpaju u bulju ili makaziraju šta god. U svakom slučaju problem usvajanja ne sme biti ogranićen samo na njih već i na strejt ljude, ni među njima ne možeš naći puno pouzdanih kandidata da budu roditelji, zapravo bih čak išao do granice da kažem da možeš naći gejeve koji bi bili bolji u odgajanju dece nego neki alkoholičarski ili narkomanski bračni par etc. Po meni rešenje bi bilo to da bi trebalo da se implementiraju baš razrađeni i ekstenzivni psihološki testovi za sve one koji žele da budu roditelji usvojene dece, pa bili oni samci, pederi, biseksualci, trandže ili vanzemaljci.

15. Svaki peder je dobrodošliji na slavu od člana dpsa.

16. Peder > miško Vuković

17. 85% gej populacije boli kurac da usvajaju decu žele samo da se trpaju u bulju ili makaziraju šta god

wow man that's racist

najbolji gej par na svetu bi i dalje bio gori za podizanje dece od bilo kojeg prosečnog normalnog para. ovo kažem kao dete samohranog roditelja tako da ako bi da se svađaš to je racist.

Svaki peder je dobrodošliji na slavu od člana dpsa.

ali +1 iskreno

18. Hezno naravno i dalje ne čitaš ono što ja napišem ili ti je atenšn spen baš u kurcu lol

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.