- P
Šta je ovo Skauz, šta su ovo moji zasrali nešto dole
- k
Za 5-10 godina:
*Bože ne znam šta mi je, grade mi se džamije, svake noći u mom snu, džamije u kamenu*

https://n1info.rs/region/crnogorsko-ministarstvo-zabrinuto-zbog-nastupa-desingerice-obratiti-paznju-na-ono-sto-plasiramo-mladima/
ео вијест званична не знам можда је боље да им наступи неки шиптар то је њихов ниво- k
Možda Dino Merlin?
- ku glavnom gradu srpske pokrajine
LOL
- S
eno ako znam na zive mi rane izlazilo plidu, ne pratim uopste i ne citam te nebuloze ko ce to ispratiti, znas odakle se informisem o politickim desavanjima? Kad sednem da slusam booksovce no su oni sad na odmoru, oni mi to sve lepo parsiraju u uvodnom delu sva politicka zbivanja posle kad im dodje gost ugasim
- S
ahah realno, samo su tbok jedno 10x inteligentniji i 76 puta smesniji ali moze
- P
Skauz kod nas bas odijeknula ova vijest valjda kako idu u koaliciju sa cetnikom (valjda je taj mandic cetnik stvarno) a zapravo je vecina protiv toga i dalje i to se ovdje percipira kao novo sranje na crnogorskom politickom planu eto zato te pitam a vjerujem da i nije toliko vazna vijest
- S
brate moy previse ima sranja na crnogorskom politickom planu da bih mogao ispratiti veruj, plus sto me stvarno zamara da to pratim, jedino mi je dritan bio zanimljiv jedno vreme i mislio sam da ce biti kakvo osvezenje kad su konacno makli mila i da ce se nesto pokrenut na bolje ali nista, ovo ti vrv mladjani hezno moze bolje objasniti, inace mandic da 1/1 cetnicki vojvoda eno ga redovno kod vucica, sad kako je doslo do ovog bog/alah sveti zna