pa ne, kontam da nema puno nekih ekstremnih srba, ali ono, prvaci opozicije jesu uglavnom iz tog nekog fazona srbija hehe braća ajmo jesti govna o naciji veri i kosovu i tako tome
eh kakva je to stranka bila pre 15 godina, prosto ideal čoveka od 52 godine 100 kila, brkovima i netolerancijom prema pederima i modernim sokoćalima lolo
eh kakva je to stranka bila pre 15 godina, prosto ideal čoveka od 52 godine 100 kila, brkovima i netolerancijom prema pederima i modernim sokoćalima lolo
ima neki snimak njihovog politickog odbora iz tog perioda, prosjek godina 70.
Dajte mi link za onog Beranca kandidata na lokalnim izborima. "Zaokružite broj tri jer je broj tri sveto trojstvo, a i Nikola Tesla je veliki Srbin i uradio je mnogo za čovečanstvo"
Milo je nekako makar slick, a ova opozocija su mi rudonje isto pokvarene samo gluplje.
pa ne, kontam da nema puno nekih ekstremnih srba, ali ono, prvaci opozicije jesu uglavnom iz tog nekog fazona srbija hehe braća ajmo jesti govna o naciji veri i kosovu i tako tome
ne esktremni nacionalisti, al onako ta jalovost seljačka mi isijava iz njih
Na pitanje da li će se sigurno pojaviti Ranko Krivokapić, on je ponovio: "Evo, čekamo ga ovde sa poslanicima."
Simo, ima li što novo? Da nijesi dobio na kladionicu?
Ima li kakvih dobrih pica na protestima? Dodirivati guzu u masi.
a jel SNP učestvuje u ovim protestima
Idi u diskoteku, ne znaš što propuštaš.
Ne igram brate, nema više dojava izbosne i cg,moram da se potrudim, ne da mi se..
Srce mi preskače kad vidim šta rade u glavnom gradu, makar je prijestonica mirna..
Vjerujem da ni oni sami ne znaju.
Ucestvuje snp, mada su se raspali skorije odnijeli su im separatisti veci dio biraca.
Ne igram brate, nema više dojava izbosne i cg,moram da se potrudim, ne da mi se..
A kako, bolan?
Počni igrat karte ili domine, dako te krene to malo...
ima neki snimak njihovog politickog odbora iz tog perioda, prosjek godina 70.
Ranja im se ne javlja xaxaxa
Nek pokusaju na fiksni hahhahah
Šta kako, lako, nema i eto
Nego dajte Mila na Štirovnik, a stražu na grobu da mu čuvaju Bojan Tomović i Andrija Milošević, da se smije uz dobru muziku doklen sunce grije
kakva je trenutna situacija?
Dajte mi link za onog Beranca kandidata na lokalnim izborima. "Zaokružite broj tri jer je broj tri sveto trojstvo, a i Nikola Tesla je veliki Srbin i uradio je mnogo za čovečanstvo"
Evo Radj xD
https://www.youtube.com/watch?v=4i5o4a9_H-k