Замисли дивље демонстранте да се дрзну да нападну МИЛОцију док врши свету дужност одбране дон Ђукадинија. Па где ће вам душа? Не дај се Мило, сви смо уз тебе!
Makaronac Хвала за линк, лепо је видети како полицијске структуре саме себе хвале кроз фиктивне "невладине организације". Ово бре ни Слоба није имао, дон Ђукадинију свака част, човек је модерних схватања. Не дај се МИЛОООО!
Neko gadjao bakljama policiju, sad naravno zaprasili suzavcem.
ahahahah i skineš Mila Mudovišta da bi postavio ovog burazera
Kad Mila pritisne Interpol, promeniće ime u Milođuk Anović
Što se autor Simo prokurčio otkad se preimenovao u Buda.
Milo je lep, visok, elokventan, inteligentan, sarmantan, ima ono simpaticno kotrljajuce R..ja ne znam sta vise ocete dusmani
sta kao Jami ne zna sta valja, ne kapiram
Popravljaš se.
Raščistiše li ono?
Mogu mislit śutra Drohanove izjave. I večeras veli ne mogu zadržat narodne mase...
Mirišete li na suzavac, Podgoričani?
To ozb fajront?
Milo ne spava nocima zbog demonstracija (photo)
https://zokstersomething.files.wordpress.com/2013/03/milo-djukanovic12-foto-blic_origh.jpg
Nasjekirao se.
To ozb fajront?
Razbježali se ovi što su napali policiju.
Замисли дивље демонстранте да се дрзну да нападну МИЛОцију док врши свету дужност одбране дон Ђукадинија. Па где ће вам душа? Не дај се Мило, сви смо уз тебе!
evo ovde se može pratiti razvoj situacije
https://twitter.com/GACrnaGora
ima i na SAT PROGRAMU
Gepekovali Ranju sig.
ALA SE ROKAA
MURIJA NABACA SVE ZADIMI JBT
Makaronac Хвала за линк, лепо је видети како полицијске структуре саме себе хвале кроз фиктивне "невладине организације". Ово бре ни Слоба није имао, дон Ђукадинију свака част, човек је модерних схватања. Не дај се МИЛОООО!
Не дај се Мило, не дај се гомилама, дон Мило, другачијим покретима и навикама,
још то је досије топао, густ распоред и украдени предмети.
Имао си више укуса од Слобе.
Твоја држава - дивота - ментор ти је у гробници.
Увек си се разликовао....
Gepekovali Ranju sig.
Nek probaju na Vajber da ga dobiju xaxaxa
Svi junaci nikom ponikoše.
Kako su isprepadani ovi na Vijesti, krajičkom oka xaxaxa.
Bez zajebancije, ono kad im je bio nedostupan neko ga je sklepa po usima. Ovo bas nije sig al mi je nalogicnije.