Dobro jutro, Crna Goro!

1. A evo, moraće se radit pomalo.

Bojan Tomović - glas razuma.

Kurir xaxaxa
    http://www.dodaj.rs/f/r/m4/5Yv4mrX/kurir.jpg

2. јел крај протеста? изијо вук магарца?

3. E naleteo na vest onog pink region kanala, što radi Crnu Goru, i jebote bog najotvorenije podržavaju Mila. Znači isto kao Vučića, kao, protestanti nisu uspeli da spreče put CG ka evroatlantskim integracijama, protestanti gowno ovo ono. Lolo jbt taj Mitrović je baš ono među najvećim bednicima istorije. Al svejedno baš mi bilo čudno dda to čujem jer ono, Pink je ipak srpski kanal, Vučićev, prikazuje se taj pink crnogorski i po celoj Srbiji...izglda da su Ameri baš rešili da dodaju gas preko svojih pacova lolo :)

4. pa vučiću odgovara milo
    milo izjavio nedavno NIKAD BOLJI ODNOSI između nas

5. Pa znam ali da se toliko otvoreno podržava Milo u srpskim medijima mi je ipak bilo iznenađenje. Ne znam ko tu kome odgovara ali sad baš imaju direkt istog gazdu, pa ono, kontam da je za njih zadužen neki podsekretar Rotšild imperije koji se smestio u Zagrebu :)

6. Baš vi voleo da čujem te razgovore kad se debilima poput Vučića naređuje šta da rade. Npr, kontam da sa Milom to ide kul i pristojno, ali imam neki osećaj da ti zajebani ljudi osete kod Vučića tu čemernost i komplekse i sve pa da ga možda i karaju, ono fazon da mu se obraćaju sa alo majmune haha

7. a recimo informer pljuje mila nenormalno stv mi nije jasno ko tu vuče konce mada me i boli kurac imam ja svojih briga lolo

8. pa ko će ga znati koje su tu kombinacije, možda tipa sa informerom se postiže jedno a sa nečim drugim nešto drugo...u svakom slučaju sve to mora da aminuje Rotšild sekretar :)

9. Zavisi ko kome plaća.
    Ka gore Kurir što prvi na svijet doznaje fantastične vijesti, ka da je u sred Crne Gore.

10. Gvozzden
    Pa znam ali da se toliko otvoreno podržava Milo u srpskim medijima mi je ipak bilo iznenađenje.

У чијим медијима?????

11. Kaj se ukratko događa u Milogori, kuka Milo kako ga Srbi ruše, prave puč i sl.
    Šta je to u stvari?

12. У чијим медијима?????

u svim, skoro

13. CapooN

a recimo informer pljuje mila nenormalno

kakav zajeb rođače

beba i vučko perjanice milove pretorijanske njuz garde

14. direct
    У чијим медијима?????
    u svim, skoro

Па, ваљда сте пунолетни људи и схватете чији су медији. Једино на Вукајлији може нешто да се лане против пресветлог Премијера АВ Србије. А против Крембила дон Ђукадинија нико не може ништа да каже. Осим, опет на Вукајлији.

Кад смо код тога - неће МИЛО пасти! Не! Мило ће В И С И Т И !

15. Ne śekiraj se ti za Milaša.

16. Junaci, zna li ko mogu li i đe u crnoj gori naći ovaj model patika? U pitanju je nike air yeezy 2 red october kanye west super perfect http://hivesociety.com/wp-content/uploads/2014/06/nike-air-yeezy-2-red-october-kanye-west-releases-nikestore-1.jpg

17. To ti ne bih znao reć, ali ova patika je prelijepa. I to ti velim kao čovjek koji ne voli duboke patike.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.