Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Logično.
Mada ne bi me čudilo da su izmislili štogođ, kao što su za Mila i avion.
Evo poručuju da su uhapsili Mandića.
to je i meni palo na pamet, tako su ga mogli pritisnuti ali je izgleda stvarno pregovarao ono kad im je nudio zadnji ulaz(hehe).
rekose i vijesti za andra
Meni Vijesti (sajt) ne rade, evo sad na TV traka ispisa.
Da vidimo sad ko ima, a ko nema odgovornosti.
Zlatara demolirana i pokradena....
Onaj što su ga uhvatili na trg pokrao?
ne znam, samo čuh na rtcg da je zlatara (zaboravih ime) razbijena i pokradena. svako iskoristi situaciju na svoj način..
Sta je bilo okidac za ove proteste? Nisam ispratio nikako, a slabo se proteze po ''medijima'' da ih tako nazovem.
Uplata iz Dveri na konto nekog wannabe Đukanovića
okidač za proteste je to da neko novi oće da se uvali u tu fotelju za narednih dvadeset godina. iskorištava napaćenost i nezadovoljstvo naroda. možda su i rusi dali koji dinar da se ne uđe u nato. ništa više
Kažu bacili koktel na policiju.
veli konjević upotrebljeno je dovoljno hemijskih sredstava. ovo je komedija klasična
Posvađaše se je li bačen na grupu novinara.
Kako bi na maraton?
Cijenim da bih izdominirao da sam učestvovao.
Jesu se učesnici maratona provlačili kroz onu ogradu sa protesta?
stipl čez
https://www.youtube.com/watch?v=LFfXoHGjk-E
Držite li se braćo, kakoe?
Bojan je bivshi Srbin. Isto kao i Mirota.