U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
reče mi drugar podgoričanin ovo
crna gora ima, da banalizujem, dva kabla istog kapaciteta kojim se kači na internet
jedan kabl je zadužen da snabdeva internetom celokupno stanovništvo crne gore, drugi kabl ide do kuće milovog brata
Bombash, reci nam da se nasmijemo ako treba da bude smiješno.
Nemam pojma rađ, ali su interneti sa optikom ođe 80 onih jedinica u kojima se mjeri internet, da tako banalizujem.
Reka Milo idemo sa nasijem prirodnim saveznicima - manjinama. Nazva vas Milo Bosnjama i Siptarima.
Aj ne seri jer te ništa ne kontam a nijesam uopšte puno popio.
Aaa... sad kontam
Napisaću xD
Kae Milo ima 36 Bosnje 3 , Hrvati 1 i Sipci 1, to je ta koalicija, kako ne razumijes aj nemoj zajebavat.
E jebi mi oca, ja sam samo razumio Hrvati 1.
I "Milo" sam razumio ofc.
Sto je svakako za pohvalu, igrac je Milo.
Što je i istina da Hrvati 1 mandat imaju.
Jes vala, Albanci imaju 1 osvojise u Ulcinju, 3 imaju i Bosnjaci pripadnici
I ko je gode sprijecio Rusku guberniju ovde ima moju podrsku.
Idemo sigurno naprijed!
<3
A jes se usrao u opoziciju, oni preboljet ne mogu.
I bijaše u pravu!
http://www.vijesti.me/izbori2016/dukanovic-ako-kljuc-osvoji-vise-od-15-odsto-svakog-njihovog-biraca-nosicu-na-ledima-905424
Bogumi ce ovdje biti neizvjesno!!
crna gora je odbranjena.dal je moguce da mila drzi cia ili dea.tj brana i mila
Као убједљива побједа а држава има становника ко блок 45
"Obratite pažnju na ove podatke.
SD je osvojila 12300 glasova, BS 12500. Tačno koliko im treba za cenzus pri maksimalnoj izlaznosti od 75%.
"Teroristi iz Srbije" upadaju oko 12h(tada ide informacija). Do 12h svi sigurni glasači DPS-a po pravilu izlaze na birališta. Poslije 12h aktivisti pozivaju telefonom one(manji dio) koji nijesu izašli na glasanje. Opozicioni glasači, ionako lijeni, kažu(jedan broj njih):" neću da glasam uopšte, ovdje svašta može biti". Jedan dio nasjeda i glasa "za državu"."
A ja mislio stvarno hteli da otmu Mila i postave Dikića za premijera. Kao da nije dovoljno retardirano pomisliti da izvršiš puč (zamisli u prebitnoj CG) na dan izbora, kad je svakako napeto sve, a ne u random vreme koje je moglo X puta do sad.
Ме?а,
не знамо ми шта је бс сд дс и слично, мораш то у пуном имену.