Dobro jutro, Crna Goro!

1. Ja ne znam sta ce dikovic da dobije za ovo od mila, kucu na moru vec ima. Oslobadjanje od poreza i dzabe komunalije 20 godina?

2. Pare, 6 cifara, tako bar pričaju...

3. SD (Socijaldemokrate, nova satelit partija režima nastala od članova dvadesetogodišnje koalicione partije režima SDP - Socijalne demokratske partije), BS (Bošnjačka stranka, isto satelit partija vladajućeg režima godinama unazad), DPS (Demokratska partija socijalista, skoro 30 godina na vlasti, dovoljno je reći da su svi njihovi poslanici glasali protiv dječijeg dodatka a na našu inicijativu je uveden samo za onu đecu čiji roditelji ne rade, to je oko 20 hiljsda đece, i bi što bi...) Alternativina kampanja je koštala par hiljada eura, od tri najjače opozicione partije najjeftinije je potrošila koalicija Ključ, 150 000 eura... Vrlo sam razočaran ali ne rezultatom partije nego narodom Crne Gore, sve smo sami radili, od prikupljanja 5 i po hiljada potpisa podrške za izlazak na izbore, lijepljenje na stotine plakata, dijeljenje hiljada flajera, izvođenje performanasa, sve to smo radili mi, sa poslaničke liste partije, bez nadoknade, volonterski. Ko u današnje vrijeme radi to?

4. A čekaj ti očekuješ da pobjediš, a zna se da Milo (podatak za 2012. ne znam koliko je sad, al je nerealno da sad nijema) plati milogorcima koji "studiraju" u NS fazon 150e i kartu avionsku da dođu da glasaju za njega. (ovo mi je pričao lik koji je dobio pare i kartu, ne random bonbas na humoristickom sajtu)

Birača u CG ima jebenih pola miliona, izašlo je nekih 70% od toga, nek je fazon 400k, pa nevažećih koliko ima, pa kad uzmeš u obzir koliko ima uveliko obrađenih, koji bi glasali za njega u izboru ko će da ih strelja, pa na to dodaš još neke koje će ti isti privući, čisto da se osigura plati ove za koje zna da neće sigurno glasati za njega, eto da mirno spava.

Čak i da ga izjebu naširoko i naveliko, uzme jebene bošnjake u koaliciju i jebi karaj prdi.

I kaniš pobjediti, haha, awwwww mitza mawena :))))

5. Ja ne znam da li je vise od cetvoro ljudi vjerovalo da alternativa moze uci u parlament. Manjinama je mislim cenzus bio 4500 glasova, ne vjerujem ni toliko da ste zakacili.

6. Čak i da ga izjebu naširoko i naveliko, uzme jebene bošnjake u koaliciju i jebi karaj prdi.

vremena se mjenjaju, do proslih izbora nisu mu trebali bosnjaci i sl.

7. A čekaj ti očekuješ da pobjediš, a zna se da Milo (podatak za 2012. ne znam koliko je sad, al je nerealno da sad nijema) plati milogorcima koji "studiraju" u NS fazon 150e i kartu avionsku da dođu da glasaju za njega. (ovo mi je pričao lik koji je dobio pare i kartu, ne random bonbas na humoristickom sajtu

Ista stvar sa mojim poznanikom koji ima licnu kartu crnogorsku. Samo što nije nudjena avionska karta već neki drugi plaćeni prevoz

8. je l vi stvarno mislite da je od 158 000 150 000 kupljeno?

9. Što je bilo sa Meśom i Veśom?

10. Zaslužena pobjeda DPS-a.
    Ljudski bi bilo čestitati i reći "bolji ste bili".

11. Čestitamo mi vama na NATO integracijama, smanjenju plata i povećanju radnih dana :)

12. kako dobiti milogorsko državljanstvo ovde kod nas za glas daju kilo pirinča i dvd kursadžija?

13. Nema ovde vlade ako ne dovede još nekog iz opozicije, parlamentarna većina sa glasom viška ne može da funkcioniše u praksi... ovaj bolestan, ovom sa Žabljaka traktor se pokvario na putu, šiptar jebe ovcu, bošnje se svađaju s međedima oko međe... nema govora

14. Čestitamo mi vama na NATO integracijama, smanjenju plata i povećanju radnih dana :)

Значи од сад се у Црној Гори више неће радити само средом до подне, него у среду цео дан.

15. Jasno je da DPS vodi ozbiljnu politiku evropskih shvatanja.

16. A vi što vam smanjuju plate, što vam kako ne pomože opozicija? Kad već ne mogu da se suprostave (pošto nijesu prisutni naravno) da vam daju one svoje? Ionako se pojavljuju samo kad idu po njih.

17. Alternativina kampanja je koštala par hiljada eura, od tri najjače opozicione partije najjeftinije je potrošila koalicija Ključ, 150 000 eura... Vrlo sam razočaran ali ne rezultatom partije nego narodom Crne Gore, sve smo sami radili, od prikupljanja 5 i po hiljada potpisa podrške za izlazak na izbore, lijepljenje na stotine plakata, dijeljenje hiljada flajera, izvođenje performanasa, sve to smo radili mi, sa poslaničke liste partije, bez nadoknade, volonterski. Ko u današnje vrijeme radi to?

Jeste brate, ali ti da bi se imao čemu nadati moraš imati pare i leđa.
    Tako da neće narod reći "Ajmo sa Veskom, on je gladan i sirotinja i mi smo gladni i sirotinja", nego će (u ovom slučaju oni koji su glasali za NE na referendum) reći "Ajmo da rušimo Mila zbog Mila, da dođe neko koga ćemo zvati našim".
    A još postoji i druga vrsta koja gleda svoju korist najviše, a nejaka partija im ne može ništa ni obećat, niti može reći x broju ljudi "danas dijeliš flajere, evo ti 50e" itd.

18. A šta ćemo sa dvadeset srpskih terorista?!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.