Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nesko, koliko uzimaš da isprebijaš Agilnog ili bar da mu napišeš neki anti-Divi Gavajo grafit nakući? lolo
E ovako. Ni u Srbiji ni u RS ne cvjetaju ruze. U RS su juce najavili da ce svako zaposlen u javnom sektoru biti zaposlen samo na odredjeno vrijeme i da ce se ukinuti ono 0.5% plate na godinu staza . Tesko je vrijeme , ali ja mislim da treba ostati. Tamo jeste bolje , ali nece ti niko dati 2000 evra cim odes u Njemacku. Ljudima koji su otisli odavde je kao tamo bolje ali im nedostaje ovo ovdje to se vidi. Recimo moj rodjak u Kanadi radi 2 posla , vozi viljuskar i istovara robu. radi 14 sati a ima zavrsen fakultet. Ne kazem da i ovdje svi rade u struci ali opet ja bi ostao ovdje. Juce sam cijepao drva za dnevnicu , tesko je vrijeme , ali tamo kad je kriza sa posla se prvo otpustaju stranci. I mislim da bi bilo glupo da se kao jedan hrabri narod raselimo po svijetu. Ono sto su nasi preci branili stotinama godina da mi cim na lose bude napustimo i odemo.
Ko ima priliku da ode, a ostane, propustio je zivotnu sansu. Bezite iz ovog Titanika sto pre mozete.
ТАКО ЈЕ РАСНИ СЛАЖЕМ СЕ СА ТВОЈИМ МИШЉЕЊЕМ
НЕ ИДИТЕ ЉУДИ ОСТАНИТЕ ОВДЈЕ НАЧИНИМО ОД ОВИХ НАШИХ ЗЕМАЉА ПОГОДНО ТЛО ЗА ОДРАСТАЊЕ НАЧИХ ПРАУНУЧИЋА ЈЕР ЈЕБЕШ СВОЈ ЖИВОТ САМО ЈЕДНОМ ГА ЖИВИШ ОСТАВИ НЕШТО ИЗА СЕБЕ ДА ТЕ ЦИЈЕНЕ КАДА УМРЕШ ДА ТИ ИМА КО ДОЋИ ПОЧУПАТИ ШИБЉЕ ОБРАСЛО ОКО ГРОБА
ja mislim da treba svakako otići makar na jedno godinu dana, čisto zbog nekog životnog iskustva...i da naučiš da neće uvek mama i tata da ti serviraju hranu na sto i opeglaju odeću, nego moraš sam da se snađeš. To mu dođe na neki način zamena za vojsku
то је први корак ка одрастању, јер се најлакше одраста уз што више брига. паљба чим се заврши факс, на мастер, тренутно је то најбоља опција, онима који студирају. они који не студирају, нек иду, нек се сналазе.
ако не можеш наћи обичан посао, било шта да радиш у иностранству за мјесец дана, онда си гола вода и требаш се вратити кући да увијек имаш испеглано и опрано и те муње. ако нађеш посао, цимај се, пробијај се, буди возач кримосу неком, тако их је много кренулоло
Prva akcija gratis. Detalji u PVT
Ja sam za vreme Miloševića razmišljao da bežim, i onda sam shvatio da moji glavni problemi nisu u Miloševiću i njegovom režimu, već u meni. Skoro to kažem jednoj drugarici, a ona mi na to: u, jebote, al ti imaš problema...
Nije loše, Valdemare, na kartu sažaljenja, bolničarka - pacijent, dobar način da se dođe do...
http://www.youtube.com/watch?v=wgvtRFPFHeE
Hahahaha, kod ove sam mogao da dođem samo do batina :)
Sto je u sustini za tebe super, pod uslovom da si onakav kakvim se predstavljas na sajtu.
Smajli
http://www.youtube.com/watch?v=XZZMcDkjAZw
Majčica Srbija, a Bosnu niko ne pominje?
Zajebana stvar to pojednostavljivanje, moj Miloše... Što me niko ne prepoznaje po mom izvanrednom poznavanju književnosti? Aaaaaa, da, jer se slabo čitaju te književne teme :)
Pa otići. Eto i moj ćale otišao kad je bio mlad, napravio ovde u Srbiji karijeru, sad otišao u penziju, boooooli ga uvo. Uspeo čovek. Samo se zajebao tamo negde '90 kad je odbio dve ponude, da pređe sa porodicom u Australiju, ili Nemačku. Ostao, patriota. A ne bi prao suđe, i on i keva predavali bi srpski, on bi bio neki kao direktor škole... Doduše, ja bih se drogirao sigurno u takvom razvoju događaja.
Poznajem te ja i po tome al jbg, nije bila ovde rec o tome.
Doduše, ja bih se drogirao sigurno u takvom razvoju događaja.
Hvala Vasiliju Ostroškom što si ostao. Zamisli razliku između Valdemara gljivičara i onog koji je na nekim drogama.
Ja sam razmisljao da odem na godinu dana (Alzir, Libija ili tako neka zemlja), nudio mi lik kad sam zavrsio srednju. Ali sam ipak ostao da pokusam da zavrsim fakultet.
Sto kaze Bruce, ako ovde ne uspem sa faxom - adios amigos!
Jedine gljive sa kojima sad imam problem jesu gljivične infekcije. Nekako sam omatorio, dosta mi je, jbg...
Svejedno, savet: nikad ne dopusti da te dobra drugarica bije, pokvarićete prijateljstvo :)