Agi šizenje

1. agi vidi kako mi podrhtavaju grudi dok pevam od bebi dol rudi

2. ne daj se agi, ne daj se godinama

3. agi sin će nam nastupati za monako jer nam balkanski primitivci nedaju da šećemo :(

4. agi,izvedi me nekad negde,stalno sam u kuci !

5. http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201008/26974/medium_AGI.jpg
    Lololo, ajd nema na čemu. Sve za ljubav ovo ono, neka bude da sam ja odradio sliku ajde.

6. Аги, да ли да узмем Мер или Фери. Шта мислиш?

7. agi,mogu da pipnem? :3

8. agi imaš moć da biraš defke ali si odabrao mene

9. i on je zajebavo nekog da ne može da ima decu, a kilonja ga garant još nije uvalio ni u jednu osim u teglu senfa, pa kad ga izvadi ima osećaj ko da je jebo u rč pošto mu ostane sve žuto po kobaji

10. on ni nema sta da uvali...ako je dotakao pola zene u zivotu,odma skacem s prozora...ne racuna se uza rodbina xd

11. agi,jel mislis da sam debeo? :(

12. agi, nemoj samo oklagijom

13. agi, kupi mi novu teglu senfa ova se ispraznila :(

14. Agi, nemoj da me ispališ i nepotrebno kasniš.

15. Agi žudim za tvojim dodirom

16. Agi na radiju ide naša pesma

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.