Agi šizenje

1. Agilni_____________________________________________________ pre 4 sata

Куку, Аги, није ваљда да те је срамота од нас па те нема оволико дуго?

2. Видим да сте сви личности јаке репутације - ЈАЈАРЕ једне! Мала вам мудашца па сте нашли Вејва да зајебавате. Веће сте бре улизице од њега. Пуна су вам уста чмарних длачурина.

3. šonsi ne postoji veća ulizica veruj mi

4. Pa javio se Agilni na ovoj temi, samo niste provalili.

5. mojne troluješ džoni

6. Видим да сте сви личности јаке репутације - ЈАЈАРЕ једне! Мала вам мудашца па сте нашли Вејва да зајебавате. Веће сте бре улизице од њега. Пуна су вам уста чмарних длачурина.

Aj daunovče, vrati se u šupak iz kog si isran.

našli smo jadnog, malog, nevinog vejva da se istresamo na njemu bez razloga.

Agi, leparde moj :(

7. Шонси

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA
    Mislim, nek si i trol, ali

Шонси

HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHA

8. Ne trolujem...stvarno se javio, al' nije na meni da odajem ništa ;)

9. Agi, banuj duplog, jer moja emocija je nedeljiva, takoreći atomska.

10. Шонси је Агилни!

(Који сам ја Поаро, јбт!)

11. Fender Stratocaster

Шонси је Агилни!

(Који сам ја Поаро, јбт!)

Tačno! Mislio sam da nikad nećete provaliti, ali da nije bilo Dzonijevog posta, siguran sam da bi i dalje ostao kao tajanstvena misterija.

12. tipujem na malog kera, a i Radoje mi je sumnjiv nešto.

13. De bre, Šone, ne se uzbuđavaš.
    Čitav ove postove i uživam... toliko mi je dobro, ahahaha

Inače, Agi, sad smo komšije... Zovi me sutra da prošetamo zemunskim kejom, broj ti je u PVTu...

14. Није Шонси. А није ни Радоје-Радоје је Кузман. Али је био ту, има писаних доказа.

Аги, знам да си био ту, признај да си мене тражио :*

15. Аги, води ме одавде,
    негде где су ноћи младе,
    где за нас још има наде,
    води ме одавде...

16. odvedi me iz ovog grada agii :(

17. Аги, твоје је :/

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.