Agi šizenje

1. agi,ne mogu vise :(

2. agi,cekanje me nocas ubija,sama sam u ovom gradu

3. АГИИИИ МЕ НЕЖНОООО, АГИИИ МЕ НЕЖНО ПОЛАКООООО
    АГИИИИ МЕ НЕЖНОООО, ТИ ЗНАШ ДА ЈЕ БОЉЕ ТАКОООО

4. ko tu kome titra jajca?

5. mi titramo agiju

agi, patetičan sam :/

6. agi,vodi me odavde !

7. Davno sam ja upozoravala na ovo... http://vukajlija.com/forum/teme/54757-da-li-da-banujem-thewaverider-a-ili-puzzlefox-a?strana=13#post_2471845
    Elem, da ne oftopikujem...

Agi, svet je tako okrutno mesto :/

EDIT:

Шоми
    рајдеру јел имаш ти неко објашњење свог понашања?

+1

8. ti i (m)agi, maštovito i ukusnoo

9. ПИТА ЛИ ЗА МЕНЕ И ДА Л' МЕ ЧЕКА ?

10. Аги својим одсуством ствара агонију.

11. Agi, zaštiti me ispod svog moćnog krila mama patke.

12. Agi, grickam nokte na nogama :/

13. Samo to grickaš, ili grickaš i druge stvari?

14. Аги одабира Вејву дефиницију курцем у чмоор
    http://i.imgur.com/r8VUe6Z.jpg

15. Meni iskreno najjače kako je VejvRajder odlučio da se prepusti plimi i stavio sliku ovog izdominiranog lika na avatar, i u opis "Moderator's bitch"...
    Podseti me, šta to beše ponos..

16. DareJa, vrati se u čmoor iz kog si ispao

17. hahaha. zamalo da ispadneš smešan.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.