Legendarne izjave Vukajlijaša

1. Dakle, pošto znam da volite okačiti po profilima razne, po vašim subjektivnim mišljenjima kultne, izjave Vukajlijaša, mislim da će ova tema dobro doći takvima da obogate svoju riznicu na profilu. Kopajte, čeprkajte, riškajte. Ne link, već copy/paste pa crtica pa ime autora. Primer: Prvo sam joj brutalno uterao kurcem u pičku, pa onda u čmar, a upoznali smo se 4 meseca kasnije, po završetku istrage- Burzum

2. Dakle, pošto znam da volite okačiti po profilima razne, po vašim subjektivnim mišljenjima kultne, izjave Vukajlijaša, mislim da će ova tema dobro doći takvima da obogate svoju riznicu na profilu. Kopajte, čeprkajte, riškajte. Ne link, već copy/paste pa crtica pa ime autora.

- Bob_Rock

3. PA BOBE DIVIM TI SE, KAKO TI SAMO OVO PADE NA PAMET, OVO JE GENIJALNO, NI LUKS NE BI ZNAO TAKO, SVAKA ČAST JOŠ JEDNOM

4. Šta je ovo? Nju vržn omiljenih komentara i postova? Ccc...

5. znaci ovde su bas bas omiljeni komentari i postovi?

6. Da. Oni koji te skroz totalno do kraja oduševe. Ona druga tema je za onako, bezveze neke, na koje naletiš.
    Evo i jedan od mene, jebi ga, liči Tenorovom, al štab sad

Dakle, pošto znam da volite okačiti po profilima razne, po vašim subjektivnim mišljenjima kultne, izjave Vukajlijaša, mislim da će ova tema dobro doći takvima da obogate svoju riznicu na profilu. Kopajte, čeprkajte, riškajte. Ne link, već copy/paste pa crtica pa ime autora.

- Bob_Rock

7. ja imam je'an

Dakle, pošto znam da volite okačiti po profilima razne, po vašim subjektivnim mišljenjima kultne, izjave Vukajlijaša, mislim da će ova tema dobro doći takvima da obogate svoju riznicu na profilu. Kopajte, čeprkajte, riškajte. Ne link, već copy/paste pa crtica pa ime autora.

-Bbo_Rock
    EDIT: Da mi je samo znati čiji je dupli.

8. Evo ovo me je oduševilo

- Bob_Rock

9. Meni je ovo hajlajt, ipak

Kopajte, čeprkajte, riškajte

- Bob_Rock

10. Volim da sišem kurčeve momcima iz Kosjerića.

- Bob_Rock

11. agi otvorili su istu temu teško mi je :(

12. - Bob_Rock

Аги хехехехе

13. YeahBatch
    Volim da sišem kurčeve momcima iz Kosjerića.
    - Bob_Rock

vristim jebem te luda :D

14. Spemujem jer mi je zanimljivo hehehehe

- Bob_Rock

15. Volim da sišem kurčeve momcima iz Kosjerića.

AAHAHAHAAHHAHAHAAH

16. Zaista, čiji je dupli Bob Rok, ne može tek odjednom tako da se pojavi?

17. Pet vukajlijaških zapovesti:

zamišljam kako frajer izvodi piruetu u helankama, ono kobaz u erekciji pa ga lepo osvetle

Pustiću Berija Vajta i hraniti te bajaderama

volim čmarne kolutiće

Nas trojica, pa to je tone i tone mesa

umobolan sam

- Bob_Rock

18. "smanjićemo plate preko 60k za 20 posto, a preko 100k 25 posto." Lazo Krstić

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.