Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Klinton
EDIT: Zaboravih crticu
-Klinton
ovde možeš spemovati do sutra, a da ne budeš banovan, Bog ne razume ovu temu.
-Sime Srbin
-Sime takođe
evo malo iz arhive:
''ĐOVAK ŠEŠELJ ČIČA DRAŽA NOLE OSTROG KARAĐORĐE''- Warner
''Manča zapravo ne skida kondome, on sere rolovana govna''- Boxer
''jebes ta sranja ribe vise vole kurac nego mi picku,al mnogi su naivni pa ne shvataju''- Punjač
''muluca ima divno čelo, povučeš štrafte i moš šaha igrati''- Dub
''песак у бунрегу сви певају лудују''- Радјард Куплунг
''ja bih se vratio kevi u stomak da joj opet poližem pičku kad izađem''- омбре
''sperman kostic''- Punjač
''ЏЕЛО ПОМЕШАЈ СЕВН АП И СПЕРМУ И КРЧКАЈ НА ЛАГАНОЈ ВАТРИ''- Grok`Grok
''Jbg, krut sam kad je gejština u pitanju lololo''- Count Zero
''чекај, унука лепа као лутка а никога не гледа кад је крај ње деда? инцест''- Thilmo
''E da, klinci koji na ulici igraju tenis su govna. Igraj brate fudbal ko što je Bog zapovijedio, pomozi našem napaćenom sportu, i onako nam fali špic.''- Dilan Dog
"Ђенка је каизен" - Каизен
ipčenaš
a šta mislite, da li je alahu obrezan kurac ili je to video od jahveta, pa naredio svojim podanicima da si seku kite čisto onako da se izdrkava jer mu se može
najjača jebote, zaboravih
Ahahaha
кад сам био дете мало татица ме силовао. - Пезос (приликом упада на неку оперативну тему ваљда лоло)
Jel popio bananu posle lololo