Vukajlija dobio nagradu na WebFestu!

1. Cestitam nam! :) Kaizene, cuvaj ti i nagradu i pare, ja sve uvek spickam na kurve i kafanu...:)))

2. верујем да је намештаљка. :Њ

3. Svaka čast! Pišite ovo u ''Dogodilo se na Vukajliji'' ako već niste! :)
    I, da, kaizene, u'vati neki bolji kadar nagrade. Sva je u nekoj tami. :)

4. Cestitam i ja. E Enerzi niko se nije zajeb`o da tebi na neku kintu veruj :))))
    jos jednom...cestitke

5. Kaizene, daj mi ipak neki dinar da se Jana iznervira! :)))

Ostacu ti veciti duznik!

6. Ljudi budite svesni, to je sve zbog mene! Nemam sreće u ljubavi, ali sa nagradama mi ide u PM.

7. bas si :muu: samo su ti pare bitna..a radosti zbog nagrade..nista..samo u dzep gledas...ccc evo dajte joj.. al nek obeca da ce sama da ganja svog hejtera..:)))
    da ne bude spam..jos jednom cestitke :DDDDDD

8. Jeeeeeeeeeeee! Čestitam svima!

9. Odlično!!!!
    Znači, sutra idemo svi na Ginisu Ajriš... Samo kažemo konobarima da Kaizen časti!
    Ljudi van BG-a, ne brinite, Kaizen će vam pokriti karte!
    Opuštencija!! Slavimo!!!!
    ;D;D;D;D;D

10. Eh da vam nije mene. . .Bravo momci :D
    + :)

11. Bravo Kaizene,bravo Vukajlijaši,bravo Vukajlijo!

12. ČESTITAM MIII!! :D
    i po malo vama ostalima :P

13. bravo bravo
    isplatilo se registrovanje

14. Страва. Честитам.

Најјачи је Каизенов клип са Тесном кожом. :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.