Prijava

Јебо вас оро у дупе красно, ја глупљу и непотребнију и тему и девојку у животу нисам видео, а ви набили 200 постова

е ајде локујте ову тему. који повод је сад за то кој курац? дивите се глупачом, а да се отвори тема о Тесли и осталима не би скупило 10 постова. јебао вас и оро и девет пута шес, сморили сте богаоца

nemojte na sajtu za zajebanciju da razglabate o necemu sto je zajebancija.lepo otvorite teme o ekonomiji,deflacija,fluktuacija. vi na netu nasli da se zajebavate.ovde treba biti ozbiljan...sta koji kurac...zbog vas je brankica knjigu napisala!

slažem se Sanitarni, niko se nije setio da otvori za Higsa i njegovog drugara koji su dobili Nobelovu nagradu otprilike u vreme kad je ovaj akrep krenuo da kruži mrežama, evo kao komparaciju otvorite temu neće da bude ni 3 posta. A Higs dečko, neka skromnoća od lika, sramota ga da ode da primi, sve se zahvaljuje drugima na časti
http://news.bbcimg.co.uk/media/images/70348000/jpg/_70348746_higgs_624.jpg

Majke mu ga steram Higse, kako ona guska da bude popularnija od nas

Brate, ništa me ne pitaj

Упала у депресију?
Ја бих на њеном месту упао у шамотну пећ!

Džizuse, kol'ko glupih ljudi na temi koji glume pamet...pa ti ako si došao da tražiš teme o Tesli druže na pogrešnom si portalu bokteiebo!

Pošto smatram da je sprdački sajt ,zato sam postavio ovu idiotkinju. Ne dolazite na vukajliju da se edukujete,barem ja to ne radim,dolazim da se nasmejem,mada vidim sve ređe se to dešava. Uostalom imate odeljak na forumu za Kulturu ili Politiku i ostale pa ne zazirite u ove pošto ste svi vidim intelektualci...

Ne čitam bagru od Telegrafa nikad,ali ako je to tačno iskreno mi je drago. LOL "povlačim se iz javnog života" :_D

Dušane definitivno si najveći smarač na temi.

http://www.pierros.de/images/Schmuck_Halsschmuck_Orden_mit_Band.jpg

Dušane, zonki ti dade povelju boktejebo. ololo

PAKO JUGA kekekeke

zonki, buraz, bilo smešno na početku, sad je malo smorilo isto kao i jebeni ses za koga znamo godinama i sad našli da prave šizenje. ok, kapiram dan-dva malo, ali ovo jebeno ne prestaje.

Zato što ne treba nikad da prestanemo da pričamo o ovakvim ljudima. Čim se zaćuti malo,zaboravi se. Zbog toga nam sve ide na dole JER NAROD ZABORAVLJA! Zaboraviše da je Terzić krivično gonjen a sada je ponovo na čelu OFK,Jezda krao narod,evo ga ponovo na medije se vratio i to nit' pet nit' šest već na rijaliti program,Rus nas je sjeb'o u svakoj mogućoj situaciji,mi opet kupujemo gas od njega i okrećemo mu se ko prema bogu. Evo malopre prolazim pored TVa,ona ćurka što se guzila na aerodromu,što su klinci drkali na njen spot na jućubu,sada postala poznata pevačica,niko se ne seća njenih blamova. Tako će i ova sutra ,kao što je juče Stanija i njoj slične. I treba da nas jebu kad smo glupa nacija teletabisa,'mesto da pobijemo govna.

Ali njoj je cilj da se prica.
Seres mnogo, zonkee

PAKO JUGA je krenuo njenim putem. treba ga banovati dok je mali.

Evo malopre prolazim pored TVa,ona ćurka što se guzila na aerodromu,što su klinci drkali na njen spot na jućubu,sada postala poznata pevačica,niko se ne seća njenih blamova. Tako će i ova sutra ,kao što je juče Stanija i njoj slične. I treba da nas jebu kad smo glupa nacija teletabisa,'mesto da pobijemo govna.

Ček i što bi to bilo koga trebalo da pogađa.Što bi meni puco kurac što neka kurveštija ne zna kad je bio prvi svetski rat.Takvih je bilo i biće.Još devedesetih je takvih mozgova bilo i pričalo se o njima.
Evo ovo je toliko glupo da to nije normalno.
http://www.youtube.com/watch?v=U1JcUODkWVI
Pomenuo si onu temu za najgluplji poster e ovaj vid debiliteta bi ja okarakterisao kao "nije ni za konjkurs" imam i istoimenu definiciju al me mrzi da tražim.
EDIT
Od njene gluposti je još tužnije što ovaj debilni klip ima ovaj skor 143 - 5

Много бре силикона мећу и у сисе и у уста, не знам ко их ложи да баш толико трпају. А шминка тек што је одвратна, мада контам да мора кубик пудера да се мети да прекрије кратере по фаци.

nego,jel pogadja vas to sto ce neka budala biti popularna kod nekih degenerika?

Ужасно, не могу да једем четири дана већ и имам жестоку опстипацију од нервирања.

Rahmetli babo Atif
Ali njoj je cilj da se prica.
Seres mnogo, zonkee

jebo ga ti matori,teraš me da se ponavljam...ako je nekom cilj da bude glup onda neka bude,kapiraš...ako nekom prija da bude popularan zato što je retardiran neka mu,nama lepo,uvek ćemo imate kome da se smejemo i da kažemo "e bar bolji sam od ovog idiJota"

PAKO JUGA, pobratime!