Prijava

Bože sveti Isuse majko rođena.

Gospođica VIP kaže da je glasala za Palmu. Još samo recite da je jedina bez mozga.
I ne razumem temu, ja mislila neko šizenje, kad ono moralisanje.

Ne vidim u čemu je problem.

++
Mene je jedino začudilo njeno godište, mislila sam da je dvadeset godina starija.

Da nije lupila ono "oro" ne bi se ni primetila. Takve pojave su svakodnevne, samo nauče šta je poželjno izgovarati i tako uspeju, sedaju i u skupštine.
Kome je poznat Velja, Mrkonjić, Dačić, kome je uopšte poznat život ovde, ne može da se zaprepasti što je najveća ptica oro. Kada su političari debilni to se podrazumeva a kada je starleta debilna, e to je baš čudno! To je njoj po profesiji, alo!

Pravda za Mimi jer je u centru pažnje!

Сад ће сироти Кипац морати да сними верзију за јагодинско говорно подручје. :))))))

"Рањени ОРО, ноћас је МОРО..."
http://www.youtube.com/watch?v=bocbs3gmZiI

Ček jel su vama zaista smešne ove moronske montaže.Ozbiljno pitam.

Ovo čovek oro.
http://imageshack.us/a/img21/5407/kef.gif
Jebo vas oro. Taj gmaz od žene po prašini puzi i blatom se hrani, a poznat postaje samo zašto što se neko iščuđava i šeruje, kao: vidi ovo! Hranite parazita. Pa izađite na ulicu jebote, možda nema toliko devojaka sa silikonskim usnama, ali imbecila ne fali, i većih. Ja bih ovu temu ugasio, a ostavio bih Puju.

Роки, бата гуги, дутјасе, Манијаче, Еди и остали из централног Поморавља!
Шта мислите да се скупимо и да изјебемо ми ово негде у неком апартману у хотелу "Алфа" у Кончареву? Да направимо редаљку, да убијемо скота од курца, да јој усијамо буљу док не буде могла санту леда да отопи, кад за друго и није.

Види моје мишљење. Ово (намерно нећу рећи девојка, јер сам велики поштовалац истих, а ово им не припада) не зна ни за шта друго сем за курац. Тако да бисмо ми томе заправо учинили велику услугу ако бисмо је препунили истима. Ја мислим да томе треба дати само санкције на пенис, и као и сваки зависник умреће после неког времена.

Мислиш да је казнимо тоталном апстиненцијом? :))))))

Валдемаре, свако чудо три дана, ишчуђавање још трипут толико и све се на крају заборави. Зато је најбољи изгрувати максимално овакве ствари, дашто пре прођу као невреме. Јуче и прекјуче је био актуелан СЕС, данас у траговима. Јуче и данас је то ОРО, сутра ће још мало све то бити интересантно. Изгруваћемо ово као што што смо изгрували и ону Елизабету Митић што се јебала поред Арене. Само мени је она Елизабета иритантна, глумила је рибу, способну девојку, интелектуалку и светицу, ова ми је смешна. Кловнови пролазе, само је ШУНТАВИЛО вечно. :)))))

Jer smo tako u mogućnosti.

Сви ви који пишете да је ово монтажа и намештено и остало да вам кажем овако.
Ми је доле знамо и уопште нисмо изненађени, знамо колико је глупа, а и колико способна да уради овако нешто.
Једини проблем је што смо је уместо под точкове ставили на телевизију.

Jebem ti ljeb, pa on zna ime, prezime, karakter i ponašanje ribe koja se jebala kod Arena. Fendere, kralju.

Стеване, Елизабета је студирала машинство, почела па напустила. Којим случајем се одлично познајем, ако ме разумеш, са једном њеном колегиницом, она ми је то рекла, биле су иста генерација.