oro

1. a da joj ispeRmujemo slike na fejsu, vidim može da komentariše ko hoće

2. Fender Stratocaster

Роки, бата гуги, дутјасе, Манијаче, Еди и остали из централног Поморавља!
    Шта мислите да се скупимо и да изјебемо ми ово негде у неком апартману у хотелу "Алфа" у Кончареву? Да направимо редаљку, да убијемо скота од курца, да јој усијамо буљу док не буде могла санту леда да отопи, кад за друго и није.

bre dutjas nije iz taj regon... njemu će da pošaljemo drugaricu lolo

3. njemu će da pošaljemo drugaricu lolo

Јер тако смо у могућности. :))))))))
    Мог'о у петак да видим какво месо има у понуди у "Потоку". Tамо је добро мешано месо. :)))))))))
    А чини ми се да има још једна добра кафана у Јагодини, не знам како се зове, релативно скоро је отворена, морам да проверима какав је њихов асортиман. Све за дутјаса. Кад га дохвати "другарица" има три дана да виче: "ПОЈЗЕЕЕЕЕН." :))))))

4. jos jednom bi pitao
    KAKO NEKO HOCE DA JEBE ONO
    razumem sve fetise i sranja,al ono je brat4e jebeni strah,lici na neku sluzavu zabu,brate ja ono da vidim na ulici usro bi se,a kamoli da se budim pored toga

5. Fendere, pokažeš joj diplomu Mašinskog fakulteta, misliće da si sex-machine i daće ti za dž.

6. džaba, provirone, ne pali to kod njega.
    mora da se zaljubi u njegovu specifičnu ličnost, inače je kurva sponzoruška koja ganja mašince. :D

7. Ај вас двоје, престаните да млатите и прикључите се зајебанцији.
    ОРО мора пасти с дипломом или без. :)))))

8. Фендере истрансфериши тему да добије смисао.

9. Alo, Pomoravlje, će se smirošete malo sa dutjasom, kekeke? Vi'te da joj ova drugarica k'o Rudnički bik, kad bi me do'vatila deset dana bi' se drao "POJZEN" i pevao Miru Škorić u isto vreme...
    A što se drugog mešanog mesa tiče, samo pustite PM i da vi'm kad mi žena radi kabinet, da mogu šmugnem :)

10. Што ја? Стигао си ти да засереш ствар као и обично.
    Теби да човек да доведе голу Мими "на извол'те" рекао би јој: "Нусми. Сједи један! Марш!"

11. jos jednom bi pitao
    KAKO NEKO HOCE DA JEBE ONO
    razumem sve fetise i sranja,al ono je brat4e jebeni strah,lici na neku sluzavu zabu,brate ja ono da vidim na ulici usro bi se,a kamoli da se budim pored toga

Mislim da preterano serete, ne da bi je jebo nego bi se upišo od miline samo da možeš.

12. oro je iskusna hoblovana romkinja.dace vam u ime starih dana, kada nije bila popularna za 10 evra i pitu s'visnjama.

13. vule,upisao bi se od straha samo da je vidim
    inace,pitanje je upuceno za ljude starije od 12 godina

14. olaniče, jesi li gledao drugi deo?

15. Malo mlate muda... ovo je klasičan tip devojke koja se jebe posle tri bavarie na slamčicu, pice sa goveđom salatom i taksijem do kuće. 95 posto ovih što pričaju kako je ogavna, strašna i štatijaznam bi je odvalilo od kurca kad bi samo imalo priliku za to. Stojim iza toga da je ružna, ali da je za bacanje, to nikako...

16. ali slušaj taj sklop rečenica... eeeej bre

17. Fender ovu tokom jebačine pita šta studira, ova kaže da ne studira, Fender ga vrati u gaće i ode kući. Dosledno do kraja.

18. 95 posto ovih što pričaju kako je ogavna, strašna i štatijaznam bi je odvalilo od kurca kad bi samo imalo priliku za to

ne

olaniče, jesi li gledao drugi deo?

nisam,okaci link ako moze

19. Koji crni sklop rečenice? Ovo je jedva srednju školu završilo... provalilo se u SESU, napucalo usne i sise i idemoooo... kad mogu sve druge, a što ne bih i ja...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.