oro

1. lako je tudjim kurcem koprive mlatiti.
    kontam da oro ima abecedu hepatitisa.

2. Kako volim da čujem ovaj izraz "VIP", jebem ih usta komplet koliko ih ima!

3. Fender ovu tokom jebačine pita šta studira, ova kaže da ne studira, Fender ga vrati u gaće i ode kući. Dosledno do kraja.

Молим лепо. Принцип је принцип. :))))

Malo mlate muda... ovo je klasičan tip devojke koja se jebe posle tri bavarie na slamčicu, pice sa goveđom salatom i taksijem do kuće.

Баш то.

4. a dajgle onog pedofial Eru kako priča o starletama, ccccc... matori pedofil

5. brate,vip daje promocije.za 500 dindzi mesecno.mts je krs!

6. Interesantna je jedna stvar, kako niko ne potencira na onu njenu drUgu u klipu koja takodje ne zna sta je Sfinga, a jos ima veoma male sise, pa hajte molim vas, po meni je to mnogo gore. Ne znati sta je Sfinga i jos pritom imati male sise skoro nikakve.

7. vule,upisao bi se od straha samo da je vidim
    inace,pitanje je upuceno za ljude starije od 12 godina

Cenim da je ta "fora" sa godinama upućena meni? Ja bar sa 18 leta neću da budem licemer, daleko od toga da je ova bilo kakav ideal lepote, al daleko od toga da je ne bi jebali svi koji ovde komentarišu na temi, ili bar većina. Počevši od tebe.

8. Ма јебали би сви, само да не проговара ни једну ријеч. Ко каже да не би, ил' лаже ил' је педер.

9. Čekaj, ne mogu da odgledam sve... čim sam video Divu u ovom što je gugi okačio, prekinuo sam snimak. Je l' ova svira kurcu da studira nešto?
    A Vule dećko lepo kaže... devojka je daleko od lepote, ali opet... a što se tiče drugarice, ne treba je komentarisati...

10. 95 posto ovih što pričaju kako je ogavna, strašna i štatijaznam bi je odvalilo od kurca kad bi samo imalo priliku za to. Stojim iza toga da je ružna, ali da je za bacanje, to nikako...

badava dobro telo kad pomislim na onaj raspukli guzičasti majmunski atraktant po sred face ne bi pomogla ni ona crna matirana kesa za medicinski otpad preko glavurine, jebote u 22 godine ima facu matorog boksera koga su pride mučile akne u pubertetu. Bez 3-4 žestine, 2-3 litra piva i ultimatuma da pri dogi sajlu ne obrće vugla više od deset stepeni u stranu - ne dolazi u obzir.

11. jebem li vas usta sto niko ne napada onu njenu drugaricu sto nzna sta je sfinga i nema sise, ova devojka ima sise/silikone mozda bi se i jebala za sokic od narandze i pakovanje isleRa svislajnovih STA JE NAPADATE!!! sto niko ne napada gabora sto nema sise!!!!

12. Cenim da je ta "fora" sa godinama upućena meni? Ja bar sa 18 leta neću da budem licemer, daleko od toga da je ova bilo kakav ideal lepote, al daleko od toga da je ne bi jebali svi koji ovde komentarišu na temi, ili bar većina. Počevši od tebe.

ne,ne bi je jebo,zato sto mi je mnogo ogavna
    treba da znas da postoje ljudi koji ne bi metnuli u bas sve
    nisam mnogo izbirljiv,al ne bi jebao ribu koja mi se gadi u svakom mogucem pogledu,koliko god zagoreo bio
    i to za godine nije fora i jeste upuceno tebi,jer dok sam ja jebo 177 puta bolje picke od ove,ti si igrao balet za svoj vrtic
    eto naterao si me da to kazem
    ako nesto ne podnosim to su umisljeni balavci
    aj pali sad

13. sto niko nece da jebe drugara?bas kul tip...

14. E bre, Truleks bratić... jesi neki izbirljivko, jeb'o ga gusan... je l' tako i pečenje odvajaš? Jedeš samo krtinu, a masno sa strane zbog loših trans masti, kekekeke

15. ne,ne bi je jebo,zato sto mi je mnogo ogavna
    treba da znas da postoje ljudi koji ne bi metnuli u bas sve
    nisam mnogo izbirljiv,al ne bi jebao ribu koja mi se gadi u svakom mogucem pogledu,koliko god zagoreo bio
    i to za godine nije fora i jeste upuceno tebi,jer dok sam ja jebo 177 puta bolje picke od ove,ti si igrao balet za svoj vrtic
    eto naterao si me da to kazem
    ako nesto ne podnosim to su umisljeni balavci
    aj pali sad

hehe, očekivao sam malo bolji odgovor. Pa ono, da si rekao da nisam baš sa svojih 18 kompetentan da pričam o pičkama, koje si ti inače 177 puta bolje jebo, pa aj da razumem, ali to dečije sviranje kurcu sa poređenjem mene sa nekim 12 godina ne priliči takvom jebaču kao što si ti.

16. E bre, Truleks bratić... jesi neki izbirljivko, jeb'o ga gusan... je l' tako i pečenje odvajaš?

http://i.imgur.com/Y9tMdqd.jpg
    zvao bih je da mi otčepi wc šolju i slivnike po kući kad se zapuše.

17. ima i boljih cigancica.izgleda da je ova dala pravom gmazu,pa dospela na tv.

18. Ahahaha, jesi uporan, majko mila... odma' sam rekao da je daleko od lepote, ali nije za bacanje, bre. Mislim, lud bi čovek bio kad bi ovo jurio da dovede u kuću. Stvarno, da se probudiš a ovako te pogleda, mislim da bi odma' stekao uslov da izađeš pred komisuju za invalidsku penziju...
    nego, ja kažem ono... napiješ se, imaš 2000 u džepu, platiš joj tri-četri piva 0,25-0,33, u četiri je odvedeš na picu ili punjenu od 250gr, odatle pozoveš taksi, jer živiš 300 metara niže, ne može da izađe preko 300 din, ispadneš baja za nju i njeno shvatanje života, tvoja je do pet, onda je poliješ iz lavora i oteraš na jutarnji autobus.

19. skrati proces.daj joj soma dindzi,nesto za pojesti i zapakuj joj teglu ajvara.jebace se sa tobom i rodbinom koja je dosla u goste.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.