oro

1. stanija ispala bradaja dok je pokušavala da vidi marku zamrzivača- 43543539 pregleda
    soraji ispala pička na plaži dok je gledala galebove - 43534541 pregleda
    "nešto normalno"- 78 pregleda

2. Шта се ложите, види се из авиона да је намерно хтела да испадне не глупа, него ПРЕГЛУПА, јер да је одговорила на пар питања тачно, пар нетачно сви би заборавили после 2 сата за њу, по принципу која глупача држава дуради нешто. Овако, она је себи отворила страницу, људи масовно лајкују да јој каче слиџе које праве или скину са ове теме и ето њој популарности, више се не јебе за нпр. 100 евра него за 200 и евентуално може да бира са ким ће.

ЕДИТ: Е да, ко мисли да није курва/спонзоруша, само нек погледа њене слике, пет различитих кола, брда неких хотела, Сплендида, ђакузија итд... Кад видим рибу да се слика по напуцаним хотелским собама или колима а нигде не видим мушкарца на тим силним сликама, знам колико је сати.

3. Pa dok je ovakvih kao otvarač teme i pojedinih na ostalim društvenim mrežama, uvijek će biti novih Stanija i Soraja... glupa smo nacija, treba nas bombardovati

4. Оче Гавро, значи иде у "Апис". Како сам могао да заборавим то "култно" место.

Ова се опрећава и узбуђава превише.
    http://www.telegraf.rs/jetset/848679-novi-biseri-starlete-oro-zivot-starlete-je-opterecavajuci-foto-video

Шатро воли "скупе варијанте и добростојеће мушкарце". Шоми, за ову треба 50 евра максимум да је изјебеш у ауту. Ма каквих 50, за 20 евра! Овакве празилуковићке су само гласне, а много јефтине. Може онда да диже цену и да наплаћује 200 евра, али биће актуелна једно 2-3 недеље. После тога ће опет да се креше за сићу. Има нових, млађих, анонимних које треба погурати.

По Јагодини, Ћуприји, Параћину и околини можеш да нађеш, и лепше, и боље, и млађе и које можеш да јебеш малтене за џабе. А физички и по стилу облачења сличне овој, има колико хоћеш.

5. Људи, ово није за зајебанцију. Заправо, први пут у животу ме је блам, али тежак блам што делим ваздух са оваквим особама. По први пут ме је срамота што сам Јагодинац.
    Модови, ај ми одаберите још 24 комада па да мењам надимак!

6. Монтажа? Каква монтажа, знам је...

7. Дајте фејс.
    EDIT: Naso, hehe

8. Роки, бата гуги, дутјасе, Манијаче, Еди и остали из централног Поморавља!
    Шта мислите да се скупимо и да изјебемо ми ово негде у неком апартману у хотелу "Алфа" у Кончареву? Да направимо редаљку, да убијемо скота од курца, да јој усијамо буљу док не буде могла санту леда да отопи, кад за друго и није.

9. Dajte dami malo medijskog prostora da se dokaže.

10. Јебем ти жено мајку, па ја да осмислим складиштење наизмјеничне електричне енергије не бих постао популаран у јавности колико је ова гуска за два дана!

11. Ово је још откључано!?

12. Da nije Vukajlije ja za ovu spodobu ne bih ni znao.

13. Aj nek udari neko pOROdilište, pošto sam ja glupsons za te stvari.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.