oro

1. Ja mislim da bi ollanik oralno zadovoljio ovu gospođicu.

2. vule dal zajebavas da bi jebo ovu? :)

ja iskreno ne bih. zadovoljan sam svojom devojkom, i ovako odvratnu stvar ne bih pipnuo.

mislim..
    http://i.imgur.com/Gi4rHDS.png

3. Pazi, iz trenutnog ugla je ne bih jebo pa da je i 10 puta bolja, jer kao što reče imam devojku i bolje mi ne treba, a i bolja je od ove. Ali izgledom, realno, da se nađem u takvoj situaciji, da nemam devojku, ja bih je jebo, nije toliko loša.

4. ja bi joj dao da mi lize deo izmedju jaja i prkna.da ne lize prkno,da ne ispadnem gej.

5. Prestanite da lupate jebene gluposti. Svi do jednog bi je jebali. Sad kao tu nešto se zgranjavate a svaki dan po 10 takvih riba vidite u gradu i sve lagano.

6. nije toliko loša

http://pokit.org/get/img/59e78af32a4c66ed1db6bcc3bf336b33.png

si siguran? lolo
    jebes ti to sto je zgodna, ako me je stra u lice da je pogledam

7. Jebo si i gore sigurno :) Osim lica, ostatak taman.

8. Boxer
    Prestanite da lupate jebene gluposti. Svi do jednog bi je jebali. Sad kao tu nešto se zgranjavate a svaki dan po 10 takvih riba vidite u gradu i sve lagano.

ma, deca i njihove priče o ribama... malopre odem da kupim klopu, dok sam čekao da se ispeče ('nači 10-15min) četiri ovakve su prošle. Silikoni tu i tamo, šatro umišljene. E, da... i jedna je nosila neki kurac od kera u rukama.

9. dutjase da nisu FIFIKE?

10. Неко рече да је ова Циганка. Па, бре, како се све кварцују, тешко можеш да провалиш да ли јесте или није. Ако јесте, онда не заборавите оно старо народно веровање да ако опалиш Циганку, да ћеш имати седам година среће. :)))))

11. Kaze glupaca da joj je krivo sto je za njenu popularnost zasluzna upravo njena glupost. Wauw.

12. ajte deco,slusajte starije.vidite kako lepo zbore.

13. Jel more neko da namontira orla sa nenormalnim ustima?
    EDIT
    http://www.dodaj.rs/f/3A/ml/2DeWKAJf/oro.jpg

14. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAH :_D jebem vam majku ludu

Svi vi koji glumite pobačaj Isidore Bjelice i Kalimera u komentarima ste komotno retardirani. Da li možete uopšte da pomislite da se nekome diže rejting temom na vukajliji? I da je to moguće ,da li bi se iko normalan ponosio time što je poznat po svojoj gluposti? Prestanite da smarate u komentarima,ukoliko vam se ne dopada tema ,šetaj dalje,mali li vam je forum!?

Zaboleše me mošnice od vašeg nabijanja broja postova na forumu. Prestanite da budete drkadžije.
    Nacrtate crni krug na formatu A4 i smatrate sebe umetnikom.
    Smešna mi je tuđa glupost i uvek ću se smejati tuđim retardiranim komentarima,bila to Stanija,Oro,Maja Marijana ...boli me kurac.

Čisto da pomenem da je forumašima na vukajliji omiljena tema najretardiraniji poster. Toliko o vašem humoru,samo se proseravate,počinjete jako da mi se penjete na penis!

PS yo d'oro pobedio

15. Smešna mi je tuđa glupost i uvek ću se smejati tuđim retardiranim komentarima,bila to Stanija,Oro,Maja Marijana

Zbog takvih kao ti se na raznim farmama i velikim bratovima mlate masne pare.Takvi kao ti su veći blam od stanija i ovakvih abortusa.

16. I ovo što sanitarni kaže takvi kao ti prodaju šiptarima kuće i prodaju kosovo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.