U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
UBIO SI NAM ZORANA!
http://gallery.roborooter.com/d/74863-1/porque.gif
Zokiiii
ne da bi je jebo nego bi joj lizo čmar samo kad bi mi dala...dao bi joj i da mi piša u usta.
kakve sam skotove do sad jebo, sa SLAŠĆU što se kaže, ova bi mi bila prava bajaderica.
Pošto sam se ljubio sa akrepom od 140 kila, sa metalnom protezom i dečačkom frizurom, pritom joj iz usta smrdelo na ko zna koliko glavića, argument da ovu ne bi jebo zbog ružne face pada u vodu.
inače:
mnogi padaju u zabludu da se ovakve jebu za pivo i pljeskavicu...
imo sam nažalost prilike da nekoliko meseci provodim u društvu ovakvih somova, jer je drugar ekstra bogat i kara samo ovakve...kolko god su glupe jako dobro znaju sa parama...mislim, sa tuđim parama. Nemoj da misliš da ne zna razliku između punjene pljeskavice i večere u nekom fensi restoranu, ili razliku između raspalog taksija marke Lada i tvog novog bmw-a od 40k +...
fora je što ova majmunica ne bi bacila ni pogleda na svakog od nas nejebača sa vuke, jer takve na kilometar osete dal imaš pare
ima smisla u zonkijevom komentu, ovi kojima smeta dizanje popularnosti kurvi na nekoj tamo podtemi foruma koja okupi 15-20 čoveka i još svojim hejt komentarom i sami doprinesu da za kurvu čuje još dva tri čoveka - da ne kenjaju. Vozdignimo je bar do farme a posle nek se sama snalazi.
imali ste priliku za 10 evra i strudlu s'visnjema.sada je proslo,postala popularna.sace trazi portugizer u kavani,nece trpati papaka i kozura za rucak,vec spargle.
UBIO SI NAM ZORANA!
ubio si im zorana
TAKVI KAO TI SU GLASALI ZA SLOBU I UBILI ZORANA
Smešna mi je tuđa glupost i uvek ću se smejati tuđim retardiranim komentarima,bila to Stanija,Oro,Maja Marijana ...boli me kurac.
Само се ти смеј. Заборављаш у каквој земљи живиш. Можда ће једна оваква ћурка једног дана да ти буде надређена: шефица, директорка или газдарица.
Иначе, кад већ спомену Мају Маријану, одавно ми је мерак да је кајмачим иако ми је млађе-слађе.
niko ne gleda te programe,a svi kukaju kako ce oro da stigne do farme.ako vec raja ne gleda...zasto ih boli kurac da li ce nam oro biti popularan...
Ne serte, riba je aviJon. Bolje jebati nećete.
da brate,od onoga bolje nema!
Ae ćuti, na gore ribe drkaš.
ja bohore drkam na one sa stajge.oro je lepotica!
To sam i kaz'o.
awwww,pametnice
Čekaj sad Fendere,pa to i jeste sumarum. Treba da plačem kad god se probudim? Bio bih srećan da mi je ovakva ćurka direktor,prejebo bi je na keca u svakoj situaciji i iskoristio do maksimuma,kao što je ona iskoristila sistem. Njoj petnaest radnih mesta ne pomaže i 20 plaćenih Singidunuma,Braće Kvarnića i MegablejOva.
Da nije smeha koji bi ti kurac radio u Srbiji? Je l' ti lepo kad se nerviraš ,šta? TV ne gledam ali vidim po internetu priče kako je gazda Jezda recimo ušao na Farmu,kako se ubijaju ko u sred devedesetih,da lepo ne dobijem čir ja upalim yućub i gledam funny dog pranks fail the Obamaself. Da nije humora kolektivno svi odemo u Ilandar da čuvamo ovce. A vi licimuri iz Kikinde što ne pratite Farme, Velike Braće i sl. a sve detalje znate jebem li vam krvi mlade rode.
NARODE PRESTAN' SRAT' !
ZONKI ZAŠTO NASTAVLJAŠ DA UBIJAŠ ZORANA SA OVAKVIM POSTOVIMA
zorica markovic popusila kurac na farmi!
sebi...
Не гледам ријалитије јер лоше утичу на моју психу. Гледати у просеку пола паметног човека на 20 дебила делује на мене узнемирујуће. А и не морам да гледам. Сви сајтови се уткрују ко ће пре да информише јавност кад је ко срао и пишао, као и колико је неко кекса појео или сока попио.
TAKVI KAO TI OĆE DA OCEPE VOJVODINU OD SRBIJE