U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A inače nemojte da mislite da je samo to dao kao poklon. Sevnula je i koverta jebemmumater :)
Meni bi se digo, nisam peder al mi tako kurcu ćeif.
Jel od Vejvrajdera?
А и шта серендате којкурац за свадбени "поклон"?
Пола вас кукумаче по певетеовима да вам одаберу дефку за рођендан.
Имам и ја нешто да изјавим за дневник: потпуно се слажем са Луксом.
Lukse...
Čovek nije bio tu, ali dobro, lakše reći da je leeeejm. Ova rečenica to nije, ne.
Ako je sujeta to što sam na sve odgovorio činjenicama, onako kako zaista jeste, neka ti bude. Simpatično je i da u svemu tome vidiš cinizam. Cinični su, namerno, samo oni odgovori na sprdnje da se odabira na VOS-u.
I sledeći put IMENUJ, ne budi lejm, kad ja već jesam.
Dar za svadbu... Ne, dar je bio nešto sasvim drugo, uručeno na samoj svadbi. Definicije rekoh da bi bile odabrane svakako. Bio je simpatičan momenat da budu tada odabrane istovremeno baš te dve, makar mi se učinilo. O, oprostite branioci časti odabranih definicija, neće se ponoviti.
Linkuj mi one koje misliš da sam ja odabrao ortacima, da vidimo da li uopšte imaš predstavu šta i koliko često biram, a i da vidimo da li, ako sam ja odabrao, nisu za odabrane.
Nisam tebe tada pozvao da obrazložiš minus. Ti ne voliš krateže, voliš da je masno, a ona nije bila, iako je o debelim ljudima. Mada, to i dalje nije objašnjenje zašto ti je glupa, posebno ako sam je u komentaru ispod pokušao dodatno objasniti.
taj stav je i doveo do golog kurca. sto da ne? pa tako defka o brusu i dzoniju kao romulancima ne dobije prozivke i hejt, nego ovacije. defka sa nabacanim rendom imenima autora sa sajta radi supkanja, ne dobije prozivke nego ovacije. autor koji na tamo nekom takmicenju glasa za samog sebe sa duplog ne dobije proizvke nego cestitke jer je priznao. i tako, sto da ne?
Lemajo, uopšte ne znam kako te neko može shvatiti ozbiljno na temi o definicijama.
oni sto se igraju epp-a su mi legende.nevin tekst kako ne reklamira,vec je bas u tom delu rasprave njegova definicija trebala.awwww
inace,koga boli kurac sta ce kome biti odabrano.nit ces dati ispit,nit zaradit',nit jebat' ako ovde budes imao pluseva ili nekih drugih onlaj gotivljenja.k'o oni na fejsbuku.ako mi lajkuje milja ljudi da ce mi zena da je jebem.ne jebo je nikada ako ti treba da ti motumbe olembe iz nigerije to plusira!crko,mamu ti jebem!
pa štooooo? ja baš imam super defke! nisu nešto sveže (kao ni ja uostalom, lol) ali su bre pisane s dušom! a meni i čiči bila godišnjica u junu, el može obama po odabrana, a? :D
Agilni, vidiš da nije bilo potrebe da te imenujem, poznao si se odmah.
А и шта серендате којкурац за свадбени "поклон"?
Пола вас кукумаче по певетеовима да вам одаберу дефку за рођендан.
Ako sam ikad ikom poslao i jedan PVT da se iščitavamo, da glasa za mene ili da tražim odabranu, trajni ban odmah prihvatam. Trudim se da igram čisto, stoga i od drugih to tražim. I nemoj jesti govna sa tom opštom pričom, ako ćemo ići kako treba idemo kako treba ili nikako, bez i jednog kompromisa i vrdanja.
Dva puta sam skidao defke iz odabranih jer sam mislio da nisu dovoljno dobre da stoje tu i jednom kad je bila predlagana sam tražio da se povuku. Da ne govorim da sam slao defke da se brišu koje su bile u dobrom plusu jer su bile govno. Stalno tražim malo da mi neko kaže kako da unapredim definicije, ako je defka govno da mi iskritikuje slobodno. Kastim se da pobrišem još nekih 20 komada. Malo samokritike ne bi ni vas ubilo.
Živite u ubeđenju da je odabiranje korektno i da je sve super. Pomalo je tužan prizor, ali šta da ja tu radim.
taj stav je i doveo do golog kurca. sto da ne? pa tako defka o brusu i dzoniju kao romulancima ne dobije prozivke i hejt, nego ovacije. defka sa nabacanim rendom imenima autora sa sajta radi supkanja, ne dobije prozivke nego ovacije. autor koji na tamo nekom takmicenju glasa za samog sebe sa duplog ne dobije proizvke nego cestitke jer je priznao. i tako, sto da ne?
DeadKenny lepo rekao neke stvari gore.
Odoh da gledam film.
@Lemaja
Ne govorim o kvalitetu tvojih definicija, a posebnu dimenziju im daješ sada, kada znam da su pisane s dušom. Uglavnom, ne može odabrana, mada si super lik ovako van sajta ;)
Defka o trećem mestu je interna, dakle za one koji ovde provode više vremena pa su im poznate interne stvari. Ni ja ne volim to ubacivanje imena autora u definciju radi dobijanja kog plusa više, ali ljudi na taj način čine čast jedni drugima, ovaj sajt je odavno prevazišao okvire običnog internet sajta - više je društvena mreža (mislim da je ovo već neko u neko mranijem postu krekao). Ti ne radi to, ne radim ni ja, a pustimo zajedno druge da se igraju. Oženi se i ti, uostalom, ( ako već nisi :D) pa će da pljušte odabrane :)
Мрзи ме да цитирам сад, а да му јебем матер Луксе, ако си се ти пронашао у мом претходном посту, онда ја оћу трајни бан.
Боли ме курац и шта се одабира и ко кога одабира, тако је било и док сам читао дефке, кад ми се не свиди лупим минус па да је брат рођени писо и то је то.
Можемо ми да кукамо до прекосутра овде. Оће то нешто да промени? Оће курац.
U tom slučaju, hvala što si mi posvetio temu. Pošalji PVT Kaizenu sa primedbama, razmodovaće me. Ja se ne slažem, te neće tvoje sugestije uticati na način moderisanja, ma koliko te cenio kao autora.
Uauauu! I ja sam. Baš sve to isto. Šta sad? Do jaja smo?
Jeste, u 99% slučajeva. Jedino o proceni kvaliteta odabranih prihvatam da se diskutuje, sve drugo su nagađanja.
Meni je prije par dana bio rođendan i odabrana mi je definicija. Šta je tu problem? Što i vama nije rođendan?
Нема човјека, нема проблема.
unborn!
Морам још једном да речем да се слажем са Луксом,а и са Кенијем. Неке дефке једноставно нису довољно добре за наслов, и није ми јасно како тамо завршавају. Добро, не мора ни да ми буде јасно, јер ја нисам мод, а нисам нешто ни паметан. Али, ако 50 људи тврди да говно мирише, а њих 50 да смрди, ко је у праву? Очигледно је да постоји подела на сајту по мишљењима шта треба да се нађе на насловној.
Е сад, питам ја Вас,зашто се једноствно не врате у употребу теме ,,АУТОРИ БИРАЈУ'' и ,,ПРЕДЛОЖИТЕ ДЕФИНИЦИЈЕ ЗА НАСЛОВНУ''? Систем био добар, и рекао бих прихватљив за све. До малверзација није могло да дође, бар не неких већих, јер чак и да је долазило до ортачког предлагања,(што је готово сигурно), није могло баш све да заврши на насловној.
http://vukajlija.com/forum/teme/54007-predlozite-definicije-za-naslovnu-stranu-iii-obavezno-procitati-pravila-u-prvom-postu
Ako je tema ograničavajuća, pratim uglavnom i komentare, pa postoji još dosta načina da se nešto predloži.
Agilni, opet ti se ispoljava sujeta kroz cinizam.
Nemam šta slati Kaizenu PVT, ja se time ne bavim, možda sam oštar nekad, ali nikad ne drukam ljude iza leđa. Lepo kažem naširoko šta imam, javno. Hipotetički i kad bih mu hteo PVT poslati, šta u ostalom reći čoveku koji drka kurac na strajizme, iste šeruje po tviterima i fejsbucima a nije ni neki autor ako ćemo iskreno.
Iza svega što sam rekao na ovoj temi stojim, dosta od mene na ovu temu. Ima ljudi koji se slažu ipak sa mnom. Nemam neke visoke kriterijume, ali što skoro reče Mesja na temi filmovi - Zašto u svaki film o Spajdermenu moram da gledam kako mu ubijaju ujaka i kako on na kraj spašava ribu s kojom se poljubi naglavačke? Ne tražim puno. Jeste ovaj sajt mahom zajebancija i sve to, ne očekujem mnogo, imam knjige za te stvari, ali baš svakakvo smeće ne mogu zgutati. Ne mogu, jebiga imam makar malo nekog samopoštovanja. Reče Stevan u jednom komentaru koji mi se baš urezao u glavu: " Santa Maria della Salute" има своје критичаре, али дефиниција на Вукајлији не сме. Prometanišite malo o tome.
Ne znam ni koji kurac prekidam dobar film da bih nešto pokušao da promenim, i ne znam koji kurac sa vama diskutujem kad znam da ste sujetni i da ćete da nastavite po istom. Ali to svakako ostavljam za interni monolog, to ipak moram da rešim sam sa sobom.
A sad adio. Hehe kapiraš Asad Adio to kad Asad kaže Adio hahaha. Neviđeno dosetljivo!